Lomakkeet

Text background shade

Kymijoen Ravintopalvelut Oy

Ajankohtaista

  • 17.5.2022

    Liity kasvavaan joukkoomme! Avoimia työpaikkoja keittiöalan ammattilaisille

    Lue lisää

  • 16.5.2022

    Makunne Ravintola-Kahvila Poiju avautuu Ratamokeskuksessa tiistaina 17.5.2022

    Lue lisää

  • 11.5.2022

    Ruokalistat eivät ole luettavissa 11.5. klo 16-23 välisenä aikana järjestelmäpäivityksen vuoksi

    Lue lisää

  • 9.5.2022

    Makunne Ravintola LounasKasteria Pohjois-Kymen sairaalassa sulkeutuu 12.5.2022

    Lue lisää

  • 9.5.2022

    Oppilas- ja opiskelijaravintoloissa tarjolla Kasvisruokareseptikilpailussa palkittuja ruokia viikolla 19

    Lue lisää

  • 6.5.2022

    Hyvää äitienpäivää 8.5.2022

    Lue lisää

  • 6.5.2022

    Makunne Ravintola-Kahvila CafeToivo suljettu 27.5.2022

    Lue lisää

  • 6.5.2022

    Makunne Ravintola ToiveLounas suljettu kesäajan 27.5. – 31.8.2022

    Lue lisää

  • 3.5.2022

    Tuoreiden hedelmien, vihannesten ja juuresten saatavuudessa haasteita

    Lue lisää

  • 28.4.2022

    Iloista vappua

    Lue lisää

  • 27.4.2022

    Ratamokeskuksen keittiö Kouvolassa aloitti toimintansa 27.4.2022

    Lue lisää

  • 25.4.2022

    Arvioi palvelua

    Lue lisää

  • 19.4.2022

    Verkkosivuilla ilmeni pääsiäisen jälkeen teknisiä ongelmia

    Lue lisää

  • 11.4.2022

    Tilaa erityisruokavalio Oppilas- ja Opiskelijaravintolaan lukuvuodelle 2022-2023

    Lue lisää

  • 8.4.2022

    Tutustu Kymijoen Ravintopalveluiden Vuosikatsaukseen 2021

    Lue lisää

  • 30.3.2022

    Kasvisruokareseptikilpailussa palkittiin Langinkosken koulun oppilaita

    Lue lisää

  • 14.3.2022

    Haimme kesätyöntekijöitä Kotkaan ja Kouvolaan – Haku päättyi 13.3.2022

    Lue lisää

  • 25.2.2022

    Tuoreiden leipien ja leivonnaisten hankintailmoitus

    Lue lisää

  • 24.2.2022

    Makunne Ravintola ToiveLounas Karhulassa suljettu 24.-25.2. poikkeuksellisen henkilöstötilanteen vuoksi

    Lue lisää

  • 21.2.2022

    Ravintoloissa teemapäivä Ranska 24.2.2022

    Lue lisää

  • 13.2.2022

    Rakkausviikko: Leivo sydämet sulattava Love-kakku

    Lue lisää

  • 4.2.2022

    Kotimaisten perunoiden varastotilanne ja laatu -ennuste

    Lue lisää

  • 31.1.2022

    Toiveruokaäänestyksen suosikkina Kasvishampurilainen ja Hampurilainen

    Lue lisää

  • 28.1.2022

    Keskitymme Vastuulliset ruokapalvelut -kehitysohjelmassa ruokahävikin vähentämiseen

    Lue lisää

  • 19.1.2022

    Kasvisruokareseptikilpailu Kotkalaisille koululaisille ja opiskelijoille

    Lue lisää

  • 14.1.2022

    Huomio koululainen ja opiskelija! Osallistu toiveruokaäänestykseen 17.-23.1.2022

    Lue lisää

  • 14.1.2022

    Teemat ja juhlapäivät ruokalistoilla 2022

    Lue lisää

  • 5.1.2022

    Loppiaisena tarjoillaan juhlavampi lounas

    Lue lisää

  • 1.1.2022

    Makumaakarit Oy liiketoiminta siirtyy emoyhtiö Kymijoen Ravintopalvelut Oy:hyn

    Lue lisää

  • 21.12.2021

    Makumuistojen täyttämää joulua ja toiveikasta vuotta 2022

    Lue lisää

  • 20.12.2021

    Makunne Ravintola-Kahvila CafeToivo Kotkan kaupungintalolla suljettu 7.1.2022

    Lue lisää

  • 14.12.2021

    Vuoden työntekijät 2021

    Lue lisää

  • 14.12.2021

    Ravintoloissa nautitaan joululounasta 15. – 16.12.2021

    Lue lisää

  • 2.12.2021

    Ravintoloissa itsenäisyyspäivän kunniaksi juhlalounas 3.12.2021

    Lue lisää

  • 24.11.2021

    Ravintoloissa pikkujoululounas 25.11.2021

    Lue lisää

  • 1.11.2021

    Ratamokeskuksen keittiö Kouvolassa aloittaa toimintansa vuonna 2022

    Lue lisää

  • 21.10.2021

    Tavataan TE-livessä! Olemme esillä Kaakkois-Suomen TE-palveluiden TE-livessä tiistaina 2.11.2021 klo 14

    Lue lisää

  • 21.10.2021

    Kiinnostaako keikkatyö meillä? Osallistu Sarastia Rekryn keikkainfoon 27.10.2021 klo 17-18

    Lue lisää

  • 20.10.2021

    Hygieeniset FOODDUCK®-leviteannostelijat Opiskelijaravintoloissa

    Lue lisää

  • 14.10.2021

    Maa- ja metsätalousministeriö on asettanut työryhmän kouluruuan kehittämistyöhön – työryhmässä mukana tuotantopäällikkömme Jyrki Karppinen

    Lue lisää

  • 14.10.2021

    Ravintoloissa teemapäivä Jordania 14.10.2021

    Lue lisää

  • 6.10.2021

    Kasvisruokien riittävä proteiinin saanti varmistetaan palkokasveilla, muilla kasviproteiinin lähteillä, maitovalmisteilla tai kananmunalla.

    Lue lisää

  • 4.10.2021

    Roosa pullat Makunne Ravintoloissa Korvapuustipäivänä 4.10.2021

    Lue lisää

  • 1.10.2021

    Juhlimme Vanhustenpäivää 3.10.2021

    Lue lisää

  • 29.9.2021

    Kansainvälinen YK:n koulumaitopäivä 29.9.2021

    Lue lisää

  • 20.9.2021

    Makunne Juhlapalvelun uudet palveluajat

    Lue lisää

  • 14.9.2021

    Kasvisten maistelupaketit päiväkoteihin ja esikouluihin

    Lue lisää

  • 13.9.2021

    Hävikkiviikko 13. – 19.9.2021 kannustaa ruokahävikin pienentämiseen

    Lue lisää

  • 13.9.2021

    Sadonkorjuuviikolla 13. – 19.9. maistellaan syksyn makuja

    Lue lisää

  • 3.9.2021

    Huomio Fazerin tuotteita tilanneet asiakkaamme: Fazer Leipomot vetää myynnistä gluteenittomia leipomotuotteita. Tuotteissa käytetyssä ksantaanikumissa (E415) on havaittu EU:n sallitun rajan ylittäviä pitoisuuksia etyleenioksidia.

    Lue lisää

  • 26.8.2021

    Hyvää Itämeripäivää! Tänään on hyvä päivä kokata Itämeriystävälliset tomaattisilakat, poimi resepti ohesta!

    Lue lisää

  • 10.8.2021

    Vastuulliset ruokapalvelut -kehitysohjelman uusien toimintamallien luominen ja kestävän ruokajärjestelmän edistäminen etenevät

    Lue lisää

  • 9.8.2021

    Tarjoamme Oppilas- ja Opiskelijaravintoloissa joka päivä kasvisruokaa ensimmäisenä lounasvaihtoehtona

    Lue lisää

  • 5.8.2021

    Makunne Ravintoloiden lounastarjonta uudistuu 17.8.2021

    Lue lisää

  • 9.6.2021

    Keikkatöitä tarjolla ravitsemistyöntekijöille ja kokeille

    Lue lisää

  • 1.6.2021

    Tutustu työskentelyyn ammattikeittiössä

    Lue lisää

  • 1.6.2021

    Makunne Ravintola-Kahvila LounasLikka Karhuvuorikodissa Kotkassa lopettaa toimintansa 19.7.2021 lähtien

    Lue lisää

  • 23.4.2021

    Osa Makunne Ravintoloista palvelee toistaiseksi ainoastaan toimipisteiden omaa henkilökuntaa

    Lue lisää

  • 16.4.2021

    Palkokasvit ovat hyviä proteiinin lähteitä

    Lue lisää

  • 25.2.2021

    Olemme mukana luomassa uusia toimintamalleja kestävän ruokajärjestelmän edistämiseksi ja ammattikeittiöiden kulutuksen päästöjen vähentämiseksi

    Lue lisää

  • 23.2.2021

    Uudet www-sivumme eivät toimi oikein Internet Explorer -selaimella

    Lue lisää

  • 22.2.2021

    Erityisruokavaliomerkinnät ruokalistoissa

    Lue lisää

  • 22.2.2021

    Hurraa! Uudet verkkosivumme ovat avautuneet maanantaina 22.2. klo 14

    Lue lisää

  • 17.2.2021

    Ainakin sata hyvää syytä työskennellä meillä

    Lue lisää

  • 17.2.2021

    Oiva-järjestelmä

    Lue lisää