Tulimme valituksi mukaan kolmivuotiseen kehitysohjelmaan, jossa luodaan uusia toimintamalleja kestävän ruokajärjestelmän edistämiseksi ja ammattikeittiöiden kulutuksen päästöjen vähentämiseksi.
Kehitysohjelmaan valittiin kymmenen ruokapalvelutoimijaa. Kanssamme kehittämässä ovat Arkea Oy, HY/Tvärminnen eläintieteellinen asema, Lempäälän kunnan ruokapalvelut, Mikkelin ruoka- ja puhtauspalvelut, Kaarea Oy, Kajaanin Mamselli -liikelaitos, Palmia Oy, Salon kaupungin ruoka- ja puhtauspalvelut ja Tuusulan kunnan ruokapalvelut.
Kehitysohjelma käynnistyy maaliskuussa Motivan kanssa yhteistyönä toteutettavina kokeiluina, joissa ruokapalvelut testaavat pienimuotoisesti hankeideoitaan.
Vastuulliset ruokapalvelut -kehitysohjelman toteutuksesta vastaa Savon koulutuskuntayhtymä/EkoCentria yhteistyössä Ammattikeittiöosaajat ry:n, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Oy:n, Jyväskylän yliopiston, Motiva Oy:n ja Ruokatieto Yhdistys ry:n kanssa. Ohjelmaa rahoittaa maa- ja metsätalousministeriö.
Ajankohtaista
Pyyhkäise vasemmalle
-
Meille töihin
13.2.2025
Avoimia työpaikkoja: Ravitsemistyöntekijä ja kokki Ratamon keittiöön Kouvolaan
Lue lisää
-
Makunne Ravintolat
13.2.2025
Makunne Ravintola-Kahvila CafeToivo sulkeutuu 14.2.2025 poikkeuksellisesti klo 13.30
Lue lisää
-
Meille töihin
4.2.2025
Avoin työpaikka: Ravitsemistyöntekijä Kotkan koulujen palvelukeittiöön
Lue lisää
-
Meille töihin
20.1.2025
Tervetuloa kesäduuniin 2025 keittiöön – Haku päättyy 16.2.2025
Lue lisää
-
Meille töihin
17.1.2025
Avoin työpaikka: Varastonhoitaja Keskuskeittiö Kapyysiin Kotkaan
Lue lisää
-
Meille töihin
13.1.2025
Avoin työpaikka: Dieettikokki Keskuskeittiö Kapyysiin Kotkaan
Lue lisää
-
Uutinen
7.1.2025
Ruokalistat eivät ole luettavissa 7.1.2025 klo 15.45-16.15 järjestelmäpäivityksen vuoksi
Lue lisää
-
Uutinen
3.1.2025
Hyvää loppiaista 6.1.2025
Lue lisää
-
Koulut ja oppilaitokset
3.1.2025
Koulujen Toiveruokaäänestyksen 2025 suosikkina kanatortillat/kasvistortillat
Lue lisää