Tulimme valituksi mukaan kolmivuotiseen kehitysohjelmaan, jossa luodaan uusia toimintamalleja kestävän ruokajärjestelmän edistämiseksi ja ammattikeittiöiden kulutuksen päästöjen vähentämiseksi.
Kehitysohjelmaan valittiin kymmenen ruokapalvelutoimijaa. Kanssamme kehittämässä ovat Arkea Oy, HY/Tvärminnen eläintieteellinen asema, Lempäälän kunnan ruokapalvelut, Mikkelin ruoka- ja puhtauspalvelut, Kaarea Oy, Kajaanin Mamselli -liikelaitos, Palmia Oy, Salon kaupungin ruoka- ja puhtauspalvelut ja Tuusulan kunnan ruokapalvelut.
Kehitysohjelma käynnistyy maaliskuussa Motivan kanssa yhteistyönä toteutettavina kokeiluina, joissa ruokapalvelut testaavat pienimuotoisesti hankeideoitaan.
Vastuulliset ruokapalvelut -kehitysohjelman toteutuksesta vastaa Savon koulutuskuntayhtymä/EkoCentria yhteistyössä Ammattikeittiöosaajat ry:n, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Oy:n, Jyväskylän yliopiston, Motiva Oy:n ja Ruokatieto Yhdistys ry:n kanssa. Ohjelmaa rahoittaa maa- ja metsätalousministeriö.
Ajankohtaista
Pyyhkäise vasemmalle
-
Meille töihin
31.1.2023
Liity osaavien hyvinvoinnin rakentajien joukkoon
Lue lisää
-
Makunne Ravintolat
31.1.2023
Makunne Ravintola-Kahvila Poiju avoinna 31.1. klo 8-14
Lue lisää
-
Meille töihin
24.1.2023
Tervetuloa kesäduuniin keittiöön
Lue lisää
-
Makunne Ravintolat
20.1.2023
Makunne Ravintola-Kahvila Poiju suljettu 21.-22.1.2023
Lue lisää
-
Makunne Ravintolat
12.1.2023
Makunne Ravintola-Kahvila Poiju suljettu 14.-15.1.2023
Lue lisää
-
Uutinen
5.1.2023
Hyvää loppiaista 6.1.2023
Lue lisää
-
Ravitsemus
3.1.2023
Teemat ja juhlapäivät ruokalistoilla 2023
Lue lisää
-
Makunne Ravintolat
2.1.2023
Makunne Ravintola-Kahvila Poiju palvelee poikkeavin aukioloajoin ajalla 28.12.2022-6.1.2023
Lue lisää
-
Uutinen
29.12.2022
Kymijoen Ravintopalveluiden toiminta laajenee 1.1.2023
Lue lisää