Lomakkeet

Anna palautetta

Text background shade

Kymijoen Ravintopalvelut Oy

Olemme mukana luomassa uusia toimintamalleja kestävän ruokajärjestelmän edistämiseksi ja ammattikeittiöiden kulutuksen päästöjen vähentämiseksi

Tulimme valituksi mukaan kolmivuotiseen kehitysohjelmaan, jossa luodaan uusia toimintamalleja kestävän ruokajärjestelmän edistämiseksi ja ammattikeittiöiden kulutuksen päästöjen vähentämiseksi.

Kehitysohjelmaan valittiin kymmenen ruokapalvelutoimijaa. Kanssamme kehittämässä ovat Arkea Oy, HY/Tvärminnen eläintieteellinen asema, Lempäälän kunnan ruokapalvelut, Mikkelin ruoka- ja puhtauspalvelut, Kaarea Oy, Kajaanin Mamselli -liikelaitos, Palmia Oy, Salon kaupungin ruoka- ja puhtauspalvelut ja Tuusulan kunnan ruokapalvelut.

Kehitysohjelma käynnistyy maaliskuussa Motivan kanssa yhteistyönä toteutettavina kokeiluina, joissa ruokapalvelut testaavat pienimuotoisesti hankeideoitaan.

Vastuulliset ruokapalvelut -kehitysohjelman toteutuksesta vastaa Savon  koulutuskuntayhtymä/EkoCentria yhteistyössä Ammattikeittiöosaajat ry:n, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Oy:n, Jyväskylän yliopiston, Motiva Oy:n ja  Ruokatieto Yhdistys ry:n kanssa. Ohjelmaa rahoittaa maa- ja metsätalousministeriö.

Ajankohtaista

Pyyhkäise vasemmalle

  • 21.10.2021

    Tavataan TE-livessä! Olemme esillä Kaakkois-Suomen TE-palveluiden TE-livessä tiistaina 2.11.2021 klo 14

    Lue lisää

  • 21.10.2021

    Kiinnostaako keikkatyö meillä? Osallistu Sarastia Rekryn keikkainfoon 27.10.2021 klo 17-18

    Lue lisää

  • 20.10.2021

    Äänestä kanssamme tuotantopäällikkö Jyrki Karppinen PRO-kilpailuun

    Lue lisää

  • 20.10.2021

    Hygieeniset FOODDUCK®-leviteannostelijat Opiskelijaravintoloissa

    Lue lisää

  • 14.10.2021

    Maa- ja metsätalousministeriö on asettanut työryhmän kouluruuan kehittämistyöhön – työryhmässä mukana tuotantopäällikkömme Jyrki Karppinen

    Lue lisää

  • 14.10.2021

    Ravintoloissa teemapäivä Jordania 14.10.2021

    Lue lisää

  • 11.10.2021

    Avoin työpaikka Kotkassa: Vastaava Ravitsemistyöntekijä Makunne Ravintola LounasKoksiin – Haku päättyy 31.10.2021

    Lue lisää

  • 7.10.2021

    Avoin työpaikka Kotkassa: Ravitsemistyöntekijä astiahuoltoon – Haku päättyy 15.11.2021

    Lue lisää

  • 7.10.2021

    Avoin työpaikka Kotkassa: Ravitsemistyöntekijöitä salaattiosastolle – Haku päättyy 15.11.2021

    Lue lisää

Kaikki ajankohtaiset