Lomakkeet

Text background shade

Kymijoen Ravintopalvelut Oy

Olemme mukana luomassa uusia toimintamalleja kestävän ruokajärjestelmän edistämiseksi ja ammattikeittiöiden kulutuksen päästöjen vähentämiseksi

Tulimme valituksi mukaan kolmivuotiseen kehitysohjelmaan, jossa luodaan uusia toimintamalleja kestävän ruokajärjestelmän edistämiseksi ja ammattikeittiöiden kulutuksen päästöjen vähentämiseksi.

Kehitysohjelmaan valittiin kymmenen ruokapalvelutoimijaa. Kanssamme kehittämässä ovat Arkea Oy, HY/Tvärminnen eläintieteellinen asema, Lempäälän kunnan ruokapalvelut, Mikkelin ruoka- ja puhtauspalvelut, Kaarea Oy, Kajaanin Mamselli -liikelaitos, Palmia Oy, Salon kaupungin ruoka- ja puhtauspalvelut ja Tuusulan kunnan ruokapalvelut.

Kehitysohjelma käynnistyy maaliskuussa Motivan kanssa yhteistyönä toteutettavina kokeiluina, joissa ruokapalvelut testaavat pienimuotoisesti hankeideoitaan.

Vastuulliset ruokapalvelut -kehitysohjelman toteutuksesta vastaa Savon  koulutuskuntayhtymä/EkoCentria yhteistyössä Ammattikeittiöosaajat ry:n, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Oy:n, Jyväskylän yliopiston, Motiva Oy:n ja  Ruokatieto Yhdistys ry:n kanssa. Ohjelmaa rahoittaa maa- ja metsätalousministeriö.

Ajankohtaista

Pyyhkäise vasemmalle

  • 31.1.2023

    Liity osaavien hyvinvoinnin rakentajien joukkoon

    Lue lisää

  • 31.1.2023

    Makunne Ravintola-Kahvila Poiju avoinna 31.1. klo 8-14

    Lue lisää

  • 24.1.2023

    Tervetuloa kesäduuniin keittiöön

    Lue lisää

  • 20.1.2023

    Makunne Ravintola-Kahvila Poiju suljettu 21.-22.1.2023

    Lue lisää

  • 12.1.2023

    Makunne Ravintola-Kahvila Poiju suljettu 14.-15.1.2023

    Lue lisää

  • 5.1.2023

    Hyvää loppiaista 6.1.2023

    Lue lisää

  • 3.1.2023

    Teemat ja juhlapäivät ruokalistoilla 2023

    Lue lisää

  • 2.1.2023

    Makunne Ravintola-Kahvila Poiju palvelee poikkeavin aukioloajoin ajalla 28.12.2022-6.1.2023

    Lue lisää

  • 29.12.2022

    Kymijoen Ravintopalveluiden toiminta laajenee 1.1.2023

    Lue lisää

Kaikki ajankohtaiset