Lomakkeet

Text background shade

Kymijoen Ravintopalvelut Oy

Kasvisruokareseptikilpailu 2023 koululaisille ja opiskelijoille

Kasvisruokareseptikilpailu 2023 koululaisille ja opiskelijoille

Kymijoen Ravintopalvelut Oy järjestää Kasvisruokareseptikilpailun, jonka tavoitteena on löytää uusia, lapsille ja nuorille maistuvia kasvisruokia koulujen ruokalistalle.
Kilpailuun voi osallistua yksin tai ryhmässä.

Voittajaresepti palkitaan!

Näin osallistut:

  • Lähetä oma kasvisruokareseptisi sähköpostitse osoitteeseen anu.mikkola@makunne.fi TAI palauta se koulusi keittiöön viimeistään 10.2.2023
  • Resepti voi olla lakto-ovovegetaarinen eli se saa sisältää munaa ja maitotuotteita tai se voi olla täysin vegaaninen eli sisältää vain kasvikunnan tuotteita.
  • Suunnittele resepti esim. neljälle henkilölle, me muokkaamme sen sopivaksi tuotantotapaamme ja suurelle joukolle.
  • Liitä reseptiin yhteystietosi: nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero sekä
    koulun nimi ja luokka.

Tuotekehitystiimi valitsee voittajareseptin ja palkitsee reseptin suunnittelijat!

Maukas kasvisruoka pääsee ruokalistalle koululaisten ja opiskelijoiden maisteltavaksi toukokuussa 2023.

Onnea kisaan!

Lisätietoa kilpailusta:
Anu Mikkola, ravitsemussuunnittelija
anu.mikkola@makunne.fi, p. 040 482 8299

 

Kuvassa kerrotaan samat asiat kuin kuvan yhteydessä olevassa tekstissä

 

Ajankohtaista

Pyyhkäise vasemmalle

  • 17.4.2025

    Tutustu Kymijoen Ravintopalveluiden Vuosikatsaukseen 2024

    Lue lisää

  • 16.4.2025

    Hyvää pääsiäistä 2025

    Lue lisää

  • 11.4.2025

    Lakoilla saattaa olla vaikutusta tuotetarjontaan

    Lue lisää

  • 7.4.2025

    Uudet laskutusosoitteet 8.4.2025 alkaen

    Lue lisää

  • 4.4.2025

    Tilaa erityisruokavalio Oppilas- ja Opiskelijaravintolaan lukuvuodelle 2025-2026

    Lue lisää

  • 20.3.2025

    Avoin työpaikka: Ravitsemistyöntekijä lähetyksen tiimiin Keskuskeittiö Kapyysiin Kotkaan

    Lue lisää

  • 12.3.2025

    Ravintoloissa teemapäivä Italia 14.3.2025

    Lue lisää

  • 3.3.2025

    Hyvää laskiaistiistaita 4.3.2025

    Lue lisää

  • 17.2.2025

    Lakoilla saattaa olla vaikutusta tuotetarjontaan

    Lue lisää

Kaikki ajankohtaiset