Kasvis-perunagratiinia tarjoilemme mm. asumispalveluyksiköissä.
Mikäli haluaisit kokata tätä maistuvaa kasvisruokaa kotona, kokeile alla olevaa reseptiä!
Resepti myötäilee ammattikeittiössä käyttämäämme reseptiä, josta tuotekehitys on loihtinut kotikeittiöihin sopivan version.
KASVIS-PERUNAGRATIINI
laktoositon, gluteeniton (noin 5 annosta)
Ainekset
4 dl kylmä vesi
2 rkl maissitärkkelys
200 g sulatejuustovalmiste, esim. Valio Koskenlaskija
Ruoka&Dippi 250 g cheddar laktoositon
1 dl kasvirasvasekoite tai
ruokakerma 15 % laktoositon
1 tl hieno sokeri
1 tl paprikajauhe
1 tl sipulijauhe
1 tl suola
2 tl basilika
1,1 kg peruna&keittokasvis pakaste
200 g Valio Mifu ruokarae original 330 g laktoositon
Valmistus
Kaada kylmä vesi valmistusastiaan ja sekoita maissitärkkelys veteen.
Sekoita joukkoon sulatejuusto, kasvirasvasekoite tai ruokakerma ja mausteet.
Lisää seokseen lopuksi peruna&keittokasvis-pakaste ja Mifu-rae.
Sekoita kaikki ainekset keskenään.
Kaada seos voideltuun uunivuokaan, tasoita pinta.
Paista 175 asteessa n. 2 tuntia.
Valmista tuli – hyvää ruokahalua!
Kuva aineksista:
Kuva valmiista ruoasta:
Kuva ruoasta lautasella:
Ajankohtaista
Pyyhkäise vasemmalle
-
Uutinen
11.4.2024
Kymijoen Ravintopalveluiden Vuosikatsaus 2023 e-julkaisuna
Lue lisää
-
Koulut ja oppilaitokset
8.4.2024
Tilaa erityisruokavalio Oppilas- ja Opiskelijaravintolaan lukuvuodelle 2024-2025
Lue lisää
-
Uutinen
27.3.2024
Hyvää pääsiäistä 2024
Lue lisää
-
Makunne Ravintolat
8.3.2024
Makunne Ravintola-Kahvila CafeToivo sulkeutuu 13.3.2024 poikkeuksellisesti klo 13.30
Lue lisää
-
Uutinen
27.2.2024
Ravintoloissa teemapäivä Kreikka 7.3.2024
Lue lisää
-
Uutinen
12.2.2024
Hyvää laskiaistiistaita 13.2.2024
Lue lisää
-
Makunne Ravintolat
30.1.2024
Makunne Ravintola-Kahvila CafeToivo sulkeutuu 13.2.2024 poikkeuksellisesti klo 12
Lue lisää
-
Uutinen
24.1.2024
Olemme mukana Kesäksi Duuniin -tapahtumissa Kotkassa 25.1.2024 ja Kouvolassa 1.2.2024
Lue lisää
-
Meille töihin
15.1.2024
Tervetuloa kesäduuniin 2024 keittiöön – Haku päättyy 18.2.2024
Lue lisää