Lomakkeet

Anna palautetta

Text background shade

Kymijoen Ravintopalvelut Oy

Maa- ja metsätalousministeriö on asettanut työryhmän kouluruuan kehittämistyöhön – työryhmässä mukana tuotantopäällikkömme Jyrki Karppinen

Maa- ja metsätalousministeriö asetti 12.10.2021 työryhmän valmistelemaan hallitusohjelman mukaisen kouluruuan kehittämisohjelman. Ohjelma kattaa peruskoulun ja toisen asteen kouluruokailuun liittyvät teemat. Sen keskeinen tavoite on lisätä kouluruuan arvostusta ja kouluruokailuun osallistumista sekä kehittää kouluruokailuun liittyviä käytäntöjä.

Ammattikeittiöosaajat ry:n jäsen, tuotantopäällikkömme Jyrki Karppinen on nimetty mukaan työryhmään.

Tausta, tavoitteet ja tehtävät 

Marinin hallitusohjelmassa linjattiin laadittavaksi kouluruuan kehittämisohjelma. Tulevan ohjelman keskeinen tavoite on lisätä kouluruuan arvostusta ja kouluruokailuun osallistumista sekä kehittää kouluruokailuun liittyviä käytäntöjä. Ohjelmassa etsitään ratkaisuja, joiden pohjalta välipala voidaan tuoda osaksi kouluruokaa jokaiseen kouluun. Lisäksi ohjelmalla pyritään parantamaan kouluruuan kotimaisuusastetta, terveellisyyttä ja ekologisuutta ja kehittämään tasa-arvoista ja yhteisöllistä kouluruokailua. Ohjelma kattaa peruskoulun ja toisen asteen kouluruokailuun liittyvät teemat. Ohjelman laadintatyö tulisi olla valmis lokakuussa 2022 ja työssä on kuultava myös oppilaita.

Työryhmät tehtävät:
• laatia Kouluruoan kehittämisohjelma
• edistää ohjelmaan sisältyvien kehittämisehdotusten jalkauttamista
• edistää kouluruokailuun liittyvää yhteistyötä

Lisätietoja Maa- ja metsätalousministeriön verkkosivuilta:
Kouluruoka on päivän tärkein ateria – työryhmä asetettu kouluruuan kehittämistyöhön – Maa- ja metsätalousministeriö (mmm.fi)

Lähde: Maa- ja metsätalousministeriön tiedote, Kouluruoka on päivän tärkein ateria – työryhmä asetettu kouluruuan kehittämistyöhön, 12.10.2021

Ajankohtaista

Pyyhkäise vasemmalle

  • 3.12.2021

    Makunne Ravintola-Kahvila CafeToivo Kotkan kaupungintalolla suljettu 13.12. klo 12-13

    Lue lisää

  • 2.12.2021

    Ravintoloissa itsenäisyyspäivän kunniaksi juhlalounas 3.12.2021

    Lue lisää

  • 1.12.2021

    Avoimet työpaikat Kotkassa: Ravitsemistyöntekijöitä Keskuskeittiö Kapyysiin – Haku päättyy 9.1.2022

    Lue lisää

  • 24.11.2021

    Ravintoloissa pikkujoululounas 25.11.2021

    Lue lisää

  • 1.11.2021

    Ratamokeskuksen keittiö Kouvolassa aloittaa toimintansa vuonna 2022

    Lue lisää

  • 21.10.2021

    Tavataan TE-livessä! Olemme esillä Kaakkois-Suomen TE-palveluiden TE-livessä tiistaina 2.11.2021 klo 14

    Lue lisää

  • 21.10.2021

    Kiinnostaako keikkatyö meillä? Osallistu Sarastia Rekryn keikkainfoon 27.10.2021 klo 17-18

    Lue lisää

  • 20.10.2021

    Äänestä kanssamme tuotantopäällikkö Jyrki Karppinen PRO-kilpailuun

    Lue lisää

  • 20.10.2021

    Hygieeniset FOODDUCK®-leviteannostelijat Opiskelijaravintoloissa

    Lue lisää

Kaikki ajankohtaiset