Etsimme osaavia ja joustavasti vaihteleviin työaikoihin suhtautuvia ravitsemistyöntekijöitä ja kokkeja keikkatöihin. Tarjolla on eripituisia lyhyitä sijaisuuksia päivistä kuukausiin sekä valmistus- että palvelukeittiöissä. Työtehtäviä on mm. astiahuollossa, ruoan esillelaitossa, ruoanvalmistuksessa, varastoinnissa ja tavaroiden lähetyksessä.
Työaika sijoittuu valmistuskeittiössä arkipäiviin ja viikonloppuihin n. klo 6 – 16.30 välille. Palvelukeittiöissä työskennellään pääosin arkisin klo 7 – 16 välillä. Haemme erityisesti henkilöitä, jotka pystyvät lähtemään töihin joustavasti lyhyelläkin varoitusajalla.
Hakijoilta edellytämme ruokapalvelualan koulutusta tai työkokemusta keittiötyöskentelystä sekä hygieniapassia.
Kiinnostuitko?
Tule meille keikkatöihin Sarastia Rekryn kautta:
https://customers.nextime.fi/sarastiarekry/ng/m#/job/8033/lang/fi
Tiesitkö, että Sarastia Rekry maksaa palkan joka perjantai!
Tutustu Sarastia Rekryn palveluun verkkosivuilta: https://www.sarastiarekry.fi/
Ajankohtaista
Pyyhkäise vasemmalle
-
Meille töihin
1.6.2023
Tule meille sijaiseksi Staffpointin kautta
Lue lisää
-
Meille töihin
17.5.2023
Avoin työpaikka: Kokki Kouvolan alueen valmistuskeittiöihin
Lue lisää
-
Koulut ja oppilaitokset
10.5.2023
Kasvisruokareseptikilpailussa palkittua seitankastiketta ja täysjyväohraa tarjolla oppilas- ja opiskelijaravintoloissa 11.5.2023
Lue lisää
-
Makunne Ravintolat
5.5.2023
Makunne Ravintola ToiveLounas Karhulan sairaalan yhteydessä lopettaa toimintansa 31.5.2023 klo 13
Lue lisää
-
Uutinen
28.4.2023
Hyvää vappua 2023
Lue lisää
-
Makunne Ravintolat
27.4.2023
Makunne Ravintola-Kahvila Poiju palvelee 27.-28.4.2023 klo 8-15
Lue lisää
-
Koulut ja oppilaitokset
12.4.2023
Tilaa erityisruokavalio Oppilas- ja Opiskelijaravintolaan lukuvuodelle 2023-2024
Lue lisää
-
Uutinen
12.4.2023
Tutustu Kymijoen Ravintopalveluiden Vuosikatsaukseen 2022
Lue lisää
-
Uutinen
5.4.2023
Hyvää pääsiäistä 2023
Lue lisää