Etsimme osaavia ja joustavasti vaihteleviin työaikoihin suhtautuvia ravitsemistyöntekijöitä ja kokkeja keikkatöihin. Tarjolla on eripituisia lyhyitä sijaisuuksia päivistä kuukausiin sekä valmistus- että palvelukeittiöissä. Työtehtäviä on mm. astiahuollossa, ruoan esillelaitossa, ruoanvalmistuksessa, varastoinnissa ja tavaroiden lähetyksessä.
Työaika sijoittuu valmistuskeittiössä arkipäiviin ja viikonloppuihin n. klo 6 – 16.30 välille. Palvelukeittiöissä työskennellään pääosin arkisin klo 7 – 16 välillä. Haemme erityisesti henkilöitä, jotka pystyvät lähtemään töihin joustavasti lyhyelläkin varoitusajalla.
Hakijoilta edellytämme ruokapalvelualan koulutusta tai työkokemusta keittiötyöskentelystä sekä hygieniapassia.
Kiinnostuitko?
Tule meille keikkatöihin Sarastia Rekryn kautta:
https://customers.nextime.fi/sarastiarekry/ng/m#/job/8033/lang/fi
Tiesitkö, että Sarastia Rekry maksaa palkan joka perjantai!
Tutustu Sarastia Rekryn palveluun verkkosivuilta: https://www.sarastiarekry.fi/
Ajankohtaista
Pyyhkäise vasemmalle
-
Makunne Ravintolat
4.10.2024
Makunne Ravintola-Kahvila CafeToivossa ei lounastarjoilua 18.10.2024
Lue lisää
-
Uutinen
4.10.2024
Hyvää Vanhustenpäivää 6.10.2024
Lue lisää
-
Makunne Ravintolat
1.10.2024
Makunne Ravintola-Kahvila Poiju palvelee 7.10.-8.11.2024 klo 8-15, lounas tarjolla klo 10.30-13
Lue lisää
-
Uutinen
24.9.2024
Kiitos Hyväntuulen messujen vierailijoille
Lue lisää
-
Uutinen
23.9.2024
Hävikkiviikko 23. – 29.9.2024 kannustaa ruokahävikin pienentämiseen
Lue lisää
-
Uutinen
20.9.2024
Virkisty smoothiella – nappaa reseptit talteen
Lue lisää
-
Uutinen
13.9.2024
Olemme mukana Hyväntuulen messuilla Kotkan Satama Areenalla 21.-22.9.2024
Lue lisää
-
Uutinen
9.9.2024
Kasvisten maistelupaketit päiväkoteihin ja esikouluihin viikolla 37/2024
Lue lisää
-
Koulut ja oppilaitokset
8.9.2024
Kasvisruokareseptikilpailu 2025 Ekamin opiskelijoille
Lue lisää