Etsimme osaavia ja joustavasti vaihteleviin työaikoihin suhtautuvia ravitsemistyöntekijöitä ja kokkeja keikkatöihin. Tarjolla on eripituisia lyhyitä sijaisuuksia päivistä kuukausiin sekä valmistus- että palvelukeittiöissä. Työtehtäviä on mm. astiahuollossa, ruoan esillelaitossa, ruoanvalmistuksessa, varastoinnissa ja tavaroiden lähetyksessä.
Työaika sijoittuu valmistuskeittiössä arkipäiviin ja viikonloppuihin n. klo 6 – 16.30 välille. Palvelukeittiöissä työskennellään pääosin arkisin klo 7 – 16 välillä. Haemme erityisesti henkilöitä, jotka pystyvät lähtemään töihin joustavasti lyhyelläkin varoitusajalla.
Hakijoilta edellytämme ruokapalvelualan koulutusta tai työkokemusta keittiötyöskentelystä sekä hygieniapassia.
Kiinnostuitko?
Tule meille keikkatöihin Sarastia Rekryn kautta:
https://customers.nextime.fi/sarastiarekry/ng/m#/job/8033/lang/fi
Tiesitkö, että Sarastia Rekry maksaa palkan joka perjantai!
Tutustu Sarastia Rekryn palveluun verkkosivuilta: https://www.sarastiarekry.fi/
Ajankohtaista
Pyyhkäise vasemmalle
-
Uutinen
27.3.2024
Hyvää pääsiäistä 2024
Lue lisää
-
Makunne Ravintolat
8.3.2024
Makunne Ravintola-Kahvila CafeToivo sulkeutuu 13.3.2024 poikkeuksellisesti klo 13.30
Lue lisää
-
Uutinen
27.2.2024
Ravintoloissa teemapäivä Kreikka 7.3.2024
Lue lisää
-
Uutinen
12.2.2024
Hyvää laskiaistiistaita 13.2.2024
Lue lisää
-
Makunne Ravintolat
30.1.2024
Makunne Ravintola-Kahvila CafeToivo sulkeutuu 13.2.2024 poikkeuksellisesti klo 12
Lue lisää
-
Uutinen
24.1.2024
Olemme mukana Kesäksi Duuniin -tapahtumissa Kotkassa 25.1.2024 ja Kouvolassa 1.2.2024
Lue lisää
-
Meille töihin
15.1.2024
Tervetuloa kesäduuniin 2024 keittiöön – Haku päättyy 18.2.2024
Lue lisää
-
Uutinen
15.1.2024
Olemme mukana XAMKin Työelämäpäivillä Kotkan kampuksella 16.1.2024 ja Kouvolan kampuksella 18.1.2024
Lue lisää
-
Koulut ja oppilaitokset
9.1.2024
Koulujen Toiveruokaäänestyksen 2024 suosikkina kalapuikot, kasvisnuggetit, kermaviilikastike ja perunasose
Lue lisää