Lomakkeet

Anna palautetta

Text background shade

Kymijoen Ravintopalvelut Oy

Keikkatöitä tarjolla ravitsemistyöntekijöille ja kokeille

Etsimme osaavia ja joustavasti vaihteleviin työaikoihin suhtautuvia ravitsemistyöntekijöitä ja kokkeja keikkatöihin. Tarjolla on eripituisia lyhyitä sijaisuuksia päivistä kuukausiin sekä valmistus- että palvelukeittiöissä. Työtehtäviä on mm. astiahuollossa, ruoan esillelaitossa, ruoanvalmistuksessa, varastoinnissa ja tavaroiden lähetyksessä.

Työaika sijoittuu valmistuskeittiössä arkipäiviin ja viikonloppuihin n. klo 6 – 16.30 välille. Palvelukeittiöissä työskennellään pääosin arkisin klo 7 – 16 välillä. Haemme erityisesti henkilöitä, jotka pystyvät lähtemään töihin joustavasti lyhyelläkin varoitusajalla.

Hakijoilta edellytämme ruokapalvelualan koulutusta tai työkokemusta keittiötyöskentelystä sekä hygieniapassia.

Kiinnostuitko?
Tule meille keikkatöihin Sarastia Rekryn kautta:

https://customers.nextime.fi/sarastiarekry/ng/m#/job/8033/lang/fi

Sarastia Rekryn logo
Tiesitkö, että Sarastia Rekry maksaa palkan joka perjantai!
Tutustu Sarastia Rekryn palveluun verkkosivuilta: https://www.sarastiarekry.fi/

Ajankohtaista

Pyyhkäise vasemmalle

  • 20.9.2021

    Makunne Juhlapalvelun uudet palveluajat

    Lue lisää

  • 20.9.2021

    Avoin työpaikka Kotkassa: Kokki / Keittiöalan moniosaaja – Haku päättyy 31.10.2021

    Lue lisää

  • 14.9.2021

    Kasvisten maistelupaketit päiväkoteihin ja esikouluihin

    Lue lisää

  • 13.9.2021

    Hävikkiviikko 13. – 19.9.2021 kannustaa ruokahävikin pienentämiseen

    Lue lisää

  • 13.9.2021

    Sadonkorjuuviikolla 13. – 19.9. maistellaan syksyn makuja

    Lue lisää

  • 3.9.2021

    Huomio Fazerin tuotteita tilanneet asiakkaamme: Fazer Leipomot vetää myynnistä gluteenittomia leipomotuotteita. Tuotteissa käytetyssä ksantaanikumissa (E415) on havaittu EU:n sallitun rajan ylittäviä pitoisuuksia etyleenioksidia.

    Lue lisää

  • 26.8.2021

    Hyvää Itämeripäivää! Tänään on hyvä päivä kokata Itämeriystävälliset tomaattisilakat, poimi resepti ohesta!

    Lue lisää

  • 10.8.2021

    Vastuulliset ruokapalvelut -kehitysohjelman uusien toimintamallien luominen ja kestävän ruokajärjestelmän edistäminen etenevät

    Lue lisää

  • 9.8.2021

    Tarjoamme Oppilas- ja Opiskelijaravintoloissa joka päivä kasvisruokaa ensimmäisenä lounasvaihtoehtona

    Lue lisää

Kaikki ajankohtaiset