Lomakkeet

Text background shade

Kymijoen Ravintopalvelut Oy

Ratamokeskuksen keittiö Kouvolassa aloittaa toimintansa vuonna 2022

Kouvolan uusi sairaala, Ratamokeskus, on tarkoitus ottaa käyttöön vuonna 2022. Ratamokeskukseen valmistuu Kymijoen Ravintopalvelut Oy:lle uusi valmistuskeittiö. Alustavan suunnitelman mukaisesti Kymijoen Ravintopalveluiden Kuusankosken keittiön toiminta siirtyy Ratamokeskuksen moderniin ammattikeittiöön huhtikuussa 2022. Toimintojen siirtyessä lounasta tarjoilevan Makunne Ravintola LounasKasterian toiminta Pohjois-Kymen sairaalassa päättyy ja Ratamoon avataan keittiön yhteyteen uusi, kaikkia Ratamokeskuksessa asioivia palveleva Kahvila-Ravintola.

Ratamo rakentuu lähelle Kouvolan keskustaa Kotiharjuun, aivan Oikeustalon ja Paloaseman läheisyyteen. Keittiö palvelee mm. Ratamokeskuksen asiakkaita, sekä Kymenlaakson psykiatrisen sairaalan ja Kymsoten Kouvolan alueen asumispalveluyksiköiden asiakkaita. Aterioita valmistetaan päivän eri ateriointihetkiin aina aamiaisesta iltapalaan saakka.

Valmistuva keittiö on varustettu nykyaikaisilla koneilla ja laitteilla. Suunnittelussa on kiinnitetty huomiota toimintojen sujuvuuteen ja hyvään työergonomiaan. Vuoden jokaisena päivänä toiminnassa oleva keittiö tarjoaa hyvät työskentelyolosuhteet n. 20 keittiöalan ammattilaiselle ja keittiön sijainti lähellä Kouvolan keskustaa mahdollistaa henkilökunnalle hyvät kulkuyhteydet.

Odotamme innolla keittiön valmistumista. Ammattitaitoinen henkilökuntamme palvelee keittiöstä kaikkia Kouvolan alueen asiakkuuksia.

Ajankohtaista

Pyyhkäise vasemmalle

  • 17.4.2025

    Tutustu Kymijoen Ravintopalveluiden Vuosikatsaukseen 2024

    Lue lisää

  • 16.4.2025

    Hyvää pääsiäistä 2025

    Lue lisää

  • 11.4.2025

    Lakoilla saattaa olla vaikutusta tuotetarjontaan

    Lue lisää

  • 7.4.2025

    Uudet laskutusosoitteet 8.4.2025 alkaen

    Lue lisää

  • 4.4.2025

    Tilaa erityisruokavalio Oppilas- ja Opiskelijaravintolaan lukuvuodelle 2025-2026

    Lue lisää

  • 20.3.2025

    Avoin työpaikka: Ravitsemistyöntekijä lähetyksen tiimiin Keskuskeittiö Kapyysiin Kotkaan

    Lue lisää

  • 12.3.2025

    Ravintoloissa teemapäivä Italia 14.3.2025

    Lue lisää

  • 3.3.2025

    Hyvää laskiaistiistaita 4.3.2025

    Lue lisää

  • 17.2.2025

    Lakoilla saattaa olla vaikutusta tuotetarjontaan

    Lue lisää

Kaikki ajankohtaiset