Kymijoen Ravintopalvelut Oy on mukana Vastuulliset ruokapalvelut -kehitysohjelmassa (Varuke), jossa tuetaan julkisia ruokapalveluja tuottavia toimijoita toteuttamaan strategista ja konkreettista vastuullisuustyötä.
Osana kehitysohjelmaa toteutamme alkukevään 2022 aikana ruokahävikin vähentämiseen keskittyvän kehitystehtävän, jossa seuraamme ruokahävikkiä Ekamin Malmingin kampuksella Biovaaka Flow -palvelua hyödyntäen. Mittauksessa keskitytään keittiö-, tarjoilu- ja lautashävikkiin.
Ruokahävikin mittaus toteutetaan Malmingilla kevään aikana kahdesti. Ensimmäinen ruokahävikin alkukartoitusjakso toteutetaan viikoilla 5-6. Tämän pohjalta laaditaan tavoitteet ja kehitystoimet ruokahävikin vähentämiselle. Toinen mittausjakso, jolloin ruokalista on sama kuin alkukartoitusjaksolla, toteutetaan viikoilla 17-18. Seurannan päätteeksi käydään palautekeskustelu ja suunnitellaan jatkokehittämistoimenpiteitä. Viestimme kehitystehtävän tuloksista niiden valmistuttua.
Hyvinvointia ravinnosta vastuullisesti
Ajankohtaista
Pyyhkäise vasemmalle
-
Koulut ja oppilaitokset
25.9.2023
Kansainvälinen YK:n koulumaitopäivä 27.9.2023
Lue lisää
-
Uutinen
22.9.2023
Nähdään Rekry messuilla Kotkan Satama Areenalla 3.10.2023 klo 10-17
Lue lisää
-
Uutinen
22.9.2023
Kokkaa kasvisruokaa kotona: Kasvis-perunagratiini
Lue lisää
-
Uutinen
22.9.2023
Kokkaa kasvisruokaa kotona: Spaghettiini-härkäpapuvuoka
Lue lisää
-
Uutinen
19.9.2023
Olemme mukana Hyväntuulen messuilla Kotkan Satama Areenalla 23.-24.9.2023
Lue lisää
-
Uutinen
14.9.2023
Sadonkorjuuviikolla 18. – 24.9.2023 maistellaan syksyn makuja
Lue lisää
-
Uutinen
12.9.2023
Kasvisten maistelupaketit päiväkoteihin ja esikouluihin viikolla 37/2023
Lue lisää
-
Uutinen
11.9.2023
Hävikkiviikko 11. – 17.9.2023 kannustaa ruokahävikin pienentämiseen
Lue lisää
-
Meille töihin
1.9.2023
Tule meille sijaiseksi Staffpointin kautta
Lue lisää