Kymijoen Ravintopalvelut Oy on mukana Vastuulliset ruokapalvelut -kehitysohjelmassa (Varuke), jossa tuetaan julkisia ruokapalveluja tuottavia toimijoita toteuttamaan strategista ja konkreettista vastuullisuustyötä.
Osana kehitysohjelmaa toteutamme alkukevään 2022 aikana ruokahävikin vähentämiseen keskittyvän kehitystehtävän, jossa seuraamme ruokahävikkiä Ekamin Malmingin kampuksella Biovaaka Flow -palvelua hyödyntäen. Mittauksessa keskitytään keittiö-, tarjoilu- ja lautashävikkiin.
Ruokahävikin mittaus toteutetaan Malmingilla kevään aikana kahdesti. Ensimmäinen ruokahävikin alkukartoitusjakso toteutetaan viikoilla 5-6. Tämän pohjalta laaditaan tavoitteet ja kehitystoimet ruokahävikin vähentämiselle. Toinen mittausjakso, jolloin ruokalista on sama kuin alkukartoitusjaksolla, toteutetaan viikoilla 17-18. Seurannan päätteeksi käydään palautekeskustelu ja suunnitellaan jatkokehittämistoimenpiteitä. Viestimme kehitystehtävän tuloksista niiden valmistuttua.
Hyvinvointia ravinnosta vastuullisesti
Ajankohtaista
Pyyhkäise vasemmalle
-
Meille töihin
31.1.2023
Liity osaavien hyvinvoinnin rakentajien joukkoon
Lue lisää
-
Makunne Ravintolat
31.1.2023
Makunne Ravintola-Kahvila Poiju avoinna 31.1. klo 8-14
Lue lisää
-
Meille töihin
24.1.2023
Tervetuloa kesäduuniin keittiöön
Lue lisää
-
Makunne Ravintolat
20.1.2023
Makunne Ravintola-Kahvila Poiju suljettu 21.-22.1.2023
Lue lisää
-
Makunne Ravintolat
12.1.2023
Makunne Ravintola-Kahvila Poiju suljettu 14.-15.1.2023
Lue lisää
-
Uutinen
5.1.2023
Hyvää loppiaista 6.1.2023
Lue lisää
-
Ravitsemus
3.1.2023
Teemat ja juhlapäivät ruokalistoilla 2023
Lue lisää
-
Makunne Ravintolat
2.1.2023
Makunne Ravintola-Kahvila Poiju palvelee poikkeavin aukioloajoin ajalla 28.12.2022-6.1.2023
Lue lisää
-
Uutinen
29.12.2022
Kymijoen Ravintopalveluiden toiminta laajenee 1.1.2023
Lue lisää