Lomakkeet

Text background shade

Kymijoen Ravintopalvelut Oy

Teemat ja juhlapäivät ruokalistoilla 2022

Ruokalistasuunnittelutiimi kokoontuu säännöllisesti ja eri asiakasryhmien ruokalistat suunnitellaan jo hyvissä ajoin etukäteen.

Ravitsemussuunnittelijan avulla varmistamme, että kaikille asiakkaille tarjotaan voimassa olevien ravitsemussuositusten mukaista ruokaa. Ravintoainelaskelmien pohjalta asiakasryhmille suunnitellaan sopivat ateriakokonaisuudet ja ruokalistat, joissa on huomioitu myös ruoan aistinvaraiset ominaisuudet, asiakasvaatimukset ja -toiveet, erityisruokavaliot, kustannukset sekä kuluvalle vuodelle suunnitellut teemat ja juhlapäivät.

Ravitsemussuunnittelijan työtä tukee tuotekehitystiimi. Tuotekehityksen tehtäviin kuuluvat mm. jo käytössä olevan reseptiikan ylläpito ja jatkuva kehittäminen, uuden reseptiikan ideointi sekä uusien reseptien ja tuotteiden testaaminen.

Huomioimme vuonna 2022 teemat ja juhlapäivät ruokalistoillamme alla olevan kuvan mukaisesti.
Taulukko on tarkasteltavissa myös pdf-versiona täältä: Teemat ja juhlapäivät 2022 (pdf)

Maukasta vuotta 2022 kaikille!

 

Ajankohtaista

Pyyhkäise vasemmalle

  • 30.9.2022

    Juhlimme Vanhustenpäivää 2.10.2022

    Lue lisää

  • 26.9.2022

    Kansainvälinen YK:n koulumaitopäivä 28.9.2022

    Lue lisää

  • 23.9.2022

    Makunne Ravintola-Kahvila Poiju sulkeutuu pe 23.9. klo 15

    Lue lisää

  • 21.9.2022

    Liity kasvavaan joukkoomme! Avoimia työpaikkoja keittiöalan ammattilaisille

    Lue lisää

  • 19.9.2022

    Työllisty ammatti- ja palvelukeittiöön Kymijoen Ravintopalveluille

    Lue lisää

  • 18.9.2022

    Kasvisten maistelupaketit päiväkoteihin ja esikouluihin vko 38

    Lue lisää

  • 16.9.2022

    Sadonkorjuuviikolla 19. – 25.9. maistellaan syksyn makuja

    Lue lisää

  • 30.8.2022

    Nähdään Rekry, työelämä- ja koulutusmessuilla Kouvolassa 15.9.2022 klo 10 – 18

    Lue lisää

  • 26.8.2022

    Makunne Ravintola ToiveLounas avaa ovensa kesän jälkeen 1.9.2022

    Lue lisää

Kaikki ajankohtaiset