Ruokalistasuunnittelutiimi kokoontuu säännöllisesti ja eri asiakasryhmien ruokalistat suunnitellaan jo hyvissä ajoin etukäteen.
Ravitsemussuunnittelijan avulla varmistamme, että kaikille asiakkaille tarjotaan voimassa olevien ravitsemussuositusten mukaista ruokaa. Ravintoainelaskelmien pohjalta asiakasryhmille suunnitellaan sopivat ateriakokonaisuudet ja ruokalistat, joissa on huomioitu myös ruoan aistinvaraiset ominaisuudet, asiakasvaatimukset ja -toiveet, erityisruokavaliot, kustannukset sekä kuluvalle vuodelle suunnitellut teemat ja juhlapäivät.
Ravitsemussuunnittelijan työtä tukee tuotekehitystiimi. Tuotekehityksen tehtäviin kuuluvat mm. jo käytössä olevan reseptiikan ylläpito ja jatkuva kehittäminen, uuden reseptiikan ideointi sekä uusien reseptien ja tuotteiden testaaminen.
Huomioimme vuonna 2022 teemat ja juhlapäivät ruokalistoillamme alla olevan kuvan mukaisesti.
Taulukko on tarkasteltavissa myös pdf-versiona täältä: Teemat ja juhlapäivät 2022 (pdf)
Maukasta vuotta 2022 kaikille!
Ajankohtaista
Pyyhkäise vasemmalle
-
Meille töihin
1.6.2023
Tule meille sijaiseksi Staffpointin kautta
Lue lisää
-
Meille töihin
17.5.2023
Avoin työpaikka: Kokki Kouvolan alueen valmistuskeittiöihin
Lue lisää
-
Koulut ja oppilaitokset
10.5.2023
Kasvisruokareseptikilpailussa palkittua seitankastiketta ja täysjyväohraa tarjolla oppilas- ja opiskelijaravintoloissa 11.5.2023
Lue lisää
-
Makunne Ravintolat
5.5.2023
Makunne Ravintola ToiveLounas Karhulan sairaalan yhteydessä lopettaa toimintansa 31.5.2023 klo 13
Lue lisää
-
Uutinen
28.4.2023
Hyvää vappua 2023
Lue lisää
-
Makunne Ravintolat
27.4.2023
Makunne Ravintola-Kahvila Poiju palvelee 27.-28.4.2023 klo 8-15
Lue lisää
-
Koulut ja oppilaitokset
12.4.2023
Tilaa erityisruokavalio Oppilas- ja Opiskelijaravintolaan lukuvuodelle 2023-2024
Lue lisää
-
Uutinen
12.4.2023
Tutustu Kymijoen Ravintopalveluiden Vuosikatsaukseen 2022
Lue lisää
-
Uutinen
5.4.2023
Hyvää pääsiäistä 2023
Lue lisää