Lomakkeet

Text background shade

Kymijoen Ravintopalvelut Oy

Teemat ja juhlapäivät ruokalistoilla 2022

Ruokalistasuunnittelutiimi kokoontuu säännöllisesti ja eri asiakasryhmien ruokalistat suunnitellaan jo hyvissä ajoin etukäteen.

Ravitsemussuunnittelijan avulla varmistamme, että kaikille asiakkaille tarjotaan voimassa olevien ravitsemussuositusten mukaista ruokaa. Ravintoainelaskelmien pohjalta asiakasryhmille suunnitellaan sopivat ateriakokonaisuudet ja ruokalistat, joissa on huomioitu myös ruoan aistinvaraiset ominaisuudet, asiakasvaatimukset ja -toiveet, erityisruokavaliot, kustannukset sekä kuluvalle vuodelle suunnitellut teemat ja juhlapäivät.

Ravitsemussuunnittelijan työtä tukee tuotekehitystiimi. Tuotekehityksen tehtäviin kuuluvat mm. jo käytössä olevan reseptiikan ylläpito ja jatkuva kehittäminen, uuden reseptiikan ideointi sekä uusien reseptien ja tuotteiden testaaminen.

Huomioimme vuonna 2022 teemat ja juhlapäivät ruokalistoillamme alla olevan kuvan mukaisesti.
Taulukko on tarkasteltavissa myös pdf-versiona täältä: Teemat ja juhlapäivät 2022 (pdf)

Maukasta vuotta 2022 kaikille!

 

Ajankohtaista

Pyyhkäise vasemmalle

  • 11.4.2024

    Kymijoen Ravintopalveluiden Vuosikatsaus 2023 e-julkaisuna

    Lue lisää

  • 8.4.2024

    Tilaa erityisruokavalio Oppilas- ja Opiskelijaravintolaan lukuvuodelle 2024-2025

    Lue lisää

  • 27.3.2024

    Hyvää pääsiäistä 2024

    Lue lisää

  • 8.3.2024

    Makunne Ravintola-Kahvila CafeToivo sulkeutuu 13.3.2024 poikkeuksellisesti klo 13.30

    Lue lisää

  • 27.2.2024

    Ravintoloissa teemapäivä Kreikka 7.3.2024

    Lue lisää

  • 12.2.2024

    Hyvää laskiaistiistaita 13.2.2024

    Lue lisää

  • 30.1.2024

    Makunne Ravintola-Kahvila CafeToivo sulkeutuu 13.2.2024 poikkeuksellisesti klo 12

    Lue lisää

  • 24.1.2024

    Olemme mukana Kesäksi Duuniin -tapahtumissa Kotkassa 25.1.2024 ja Kouvolassa 1.2.2024

    Lue lisää

  • 15.1.2024

    Tervetuloa kesäduuniin 2024 keittiöön – Haku päättyy 18.2.2024

    Lue lisää

Kaikki ajankohtaiset