Lomakkeet

Text background shade

Kymijoen Ravintopalvelut Oy

Teemat ja juhlapäivät ruokalistoilla 2022

Ruokalistasuunnittelutiimi kokoontuu säännöllisesti ja eri asiakasryhmien ruokalistat suunnitellaan jo hyvissä ajoin etukäteen.

Ravitsemussuunnittelijan avulla varmistamme, että kaikille asiakkaille tarjotaan voimassa olevien ravitsemussuositusten mukaista ruokaa. Ravintoainelaskelmien pohjalta asiakasryhmille suunnitellaan sopivat ateriakokonaisuudet ja ruokalistat, joissa on huomioitu myös ruoan aistinvaraiset ominaisuudet, asiakasvaatimukset ja -toiveet, erityisruokavaliot, kustannukset sekä kuluvalle vuodelle suunnitellut teemat ja juhlapäivät.

Ravitsemussuunnittelijan työtä tukee tuotekehitystiimi. Tuotekehityksen tehtäviin kuuluvat mm. jo käytössä olevan reseptiikan ylläpito ja jatkuva kehittäminen, uuden reseptiikan ideointi sekä uusien reseptien ja tuotteiden testaaminen.

Huomioimme vuonna 2022 teemat ja juhlapäivät ruokalistoillamme alla olevan kuvan mukaisesti.
Taulukko on tarkasteltavissa myös pdf-versiona täältä: Teemat ja juhlapäivät 2022 (pdf)

Maukasta vuotta 2022 kaikille!

 

Ajankohtaista

Pyyhkäise vasemmalle

  • 1.6.2023

    Tule meille sijaiseksi Staffpointin kautta

    Lue lisää

  • 17.5.2023

    Avoin työpaikka: Kokki Kouvolan alueen valmistuskeittiöihin

    Lue lisää

  • 10.5.2023

    Kasvisruokareseptikilpailussa palkittua seitankastiketta ja täysjyväohraa tarjolla oppilas- ja opiskelijaravintoloissa 11.5.2023

    Lue lisää

  • 5.5.2023

    Makunne Ravintola ToiveLounas Karhulan sairaalan yhteydessä lopettaa toimintansa 31.5.2023 klo 13

    Lue lisää

  • 28.4.2023

    Hyvää vappua 2023

    Lue lisää

  • 27.4.2023

    Makunne Ravintola-Kahvila Poiju palvelee 27.-28.4.2023 klo 8-15

    Lue lisää

  • 12.4.2023

    Tilaa erityisruokavalio Oppilas- ja Opiskelijaravintolaan lukuvuodelle 2023-2024

    Lue lisää

  • 12.4.2023

    Tutustu Kymijoen Ravintopalveluiden Vuosikatsaukseen 2022

    Lue lisää

  • 5.4.2023

    Hyvää pääsiäistä 2023

    Lue lisää

Kaikki ajankohtaiset