Ruokalistasuunnittelutiimi kokoontuu säännöllisesti ja eri asiakasryhmien ruokalistat suunnitellaan jo hyvissä ajoin etukäteen.
Ravitsemussuunnittelijan avulla varmistamme, että kaikille asiakkaille tarjotaan voimassa olevien ravitsemussuositusten mukaista ruokaa. Ravintoainelaskelmien pohjalta asiakasryhmille suunnitellaan sopivat ateriakokonaisuudet ja ruokalistat, joissa on huomioitu myös ruoan aistinvaraiset ominaisuudet, asiakasvaatimukset ja -toiveet, erityisruokavaliot, kustannukset sekä kuluvalle vuodelle suunnitellut teemat ja juhlapäivät.
Ravitsemussuunnittelijan työtä tukee tuotekehitystiimi. Tuotekehityksen tehtäviin kuuluvat mm. jo käytössä olevan reseptiikan ylläpito ja jatkuva kehittäminen, uuden reseptiikan ideointi sekä uusien reseptien ja tuotteiden testaaminen.
Huomioimme vuonna 2022 teemat ja juhlapäivät ruokalistoillamme alla olevan kuvan mukaisesti.
Taulukko on tarkasteltavissa myös pdf-versiona täältä: Teemat ja juhlapäivät 2022 (pdf)
Maukasta vuotta 2022 kaikille!
Ajankohtaista
Pyyhkäise vasemmalle
-
Uutinen
4.12.2023
Hyvää itsenäisyyspäivää 6.12.2023
Lue lisää
-
Uutinen
4.12.2023
Ravintoloissa itsenäisyyspäivän kunniaksi juhlalounas 5.12.2023
Lue lisää
-
Uutinen
29.11.2023
Ravintoloissa nautitaan pikkujoululounasta 30.10.2023
Lue lisää
-
Päiväkoti
20.11.2023
Päiväkotien toiveruokapäivä tiistaina 21.11.2023
Lue lisää
-
Meille töihin
13.11.2023
Avoin työpaikka: Haemme ravitsemistyöntekijää astiahuoltoon Kotkaan – haku päättyy 17.12.2023
Lue lisää
-
Uutinen
9.11.2023
Hyvää isänpäivää 12.11.2023
Lue lisää
-
Uutinen
1.11.2023
Hyvää pyhäinpäivää 4.11.2023
Lue lisää
-
Makunne Ravintolat
1.11.2023
Makunne Ravintola-Kahvila CafeToivo suljettu 13.11.2023 klo 12-15
Lue lisää
-
Uutinen
16.10.2023
Ravintoloissa teemapäivä USA 19.10.2023
Lue lisää