Ruokalistasuunnittelutiimi kokoontuu säännöllisesti ja eri asiakasryhmien ruokalistat suunnitellaan jo hyvissä ajoin etukäteen.
Ravitsemussuunnittelijan avulla varmistamme, että kaikille asiakkaille tarjotaan voimassa olevien ravitsemussuositusten mukaista ruokaa. Ravintoainelaskelmien pohjalta asiakasryhmille suunnitellaan sopivat ateriakokonaisuudet ja ruokalistat, joissa on huomioitu myös ruoan aistinvaraiset ominaisuudet, asiakasvaatimukset ja -toiveet, erityisruokavaliot, kustannukset sekä kuluvalle vuodelle suunnitellut teemat ja juhlapäivät.
Ravitsemussuunnittelijan työtä tukee tuotekehitystiimi. Tuotekehityksen tehtäviin kuuluvat mm. jo käytössä olevan reseptiikan ylläpito ja jatkuva kehittäminen, uuden reseptiikan ideointi sekä uusien reseptien ja tuotteiden testaaminen.
Huomioimme vuonna 2022 teemat ja juhlapäivät ruokalistoillamme alla olevan kuvan mukaisesti.
Taulukko on tarkasteltavissa myös pdf-versiona täältä: Teemat ja juhlapäivät 2022 (pdf)
Maukasta vuotta 2022 kaikille!
Ajankohtaista
Pyyhkäise vasemmalle
-
Meille töihin
31.1.2023
Liity osaavien hyvinvoinnin rakentajien joukkoon
Lue lisää
-
Makunne Ravintolat
31.1.2023
Makunne Ravintola-Kahvila Poiju avoinna 31.1. klo 8-14
Lue lisää
-
Meille töihin
24.1.2023
Tervetuloa kesäduuniin keittiöön
Lue lisää
-
Makunne Ravintolat
20.1.2023
Makunne Ravintola-Kahvila Poiju suljettu 21.-22.1.2023
Lue lisää
-
Makunne Ravintolat
12.1.2023
Makunne Ravintola-Kahvila Poiju suljettu 14.-15.1.2023
Lue lisää
-
Uutinen
5.1.2023
Hyvää loppiaista 6.1.2023
Lue lisää
-
Ravitsemus
3.1.2023
Teemat ja juhlapäivät ruokalistoilla 2023
Lue lisää
-
Makunne Ravintolat
2.1.2023
Makunne Ravintola-Kahvila Poiju palvelee poikkeavin aukioloajoin ajalla 28.12.2022-6.1.2023
Lue lisää
-
Uutinen
29.12.2022
Kymijoen Ravintopalveluiden toiminta laajenee 1.1.2023
Lue lisää