Lomakkeet

Text background shade

Kymijoen Ravintopalvelut Oy

Teemat ja juhlapäivät ruokalistoilla 2022

Ruokalistasuunnittelutiimi kokoontuu säännöllisesti ja eri asiakasryhmien ruokalistat suunnitellaan jo hyvissä ajoin etukäteen.

Ravitsemussuunnittelijan avulla varmistamme, että kaikille asiakkaille tarjotaan voimassa olevien ravitsemussuositusten mukaista ruokaa. Ravintoainelaskelmien pohjalta asiakasryhmille suunnitellaan sopivat ateriakokonaisuudet ja ruokalistat, joissa on huomioitu myös ruoan aistinvaraiset ominaisuudet, asiakasvaatimukset ja -toiveet, erityisruokavaliot, kustannukset sekä kuluvalle vuodelle suunnitellut teemat ja juhlapäivät.

Ravitsemussuunnittelijan työtä tukee tuotekehitystiimi. Tuotekehityksen tehtäviin kuuluvat mm. jo käytössä olevan reseptiikan ylläpito ja jatkuva kehittäminen, uuden reseptiikan ideointi sekä uusien reseptien ja tuotteiden testaaminen.

Huomioimme vuonna 2022 teemat ja juhlapäivät ruokalistoillamme alla olevan kuvan mukaisesti.
Taulukko on tarkasteltavissa myös pdf-versiona täältä: Teemat ja juhlapäivät 2022 (pdf)

Maukasta vuotta 2022 kaikille!

 

Ajankohtaista

Pyyhkäise vasemmalle

  • 4.12.2023

    Hyvää itsenäisyyspäivää 6.12.2023

    Lue lisää

  • 4.12.2023

    Ravintoloissa itsenäisyyspäivän kunniaksi juhlalounas 5.12.2023

    Lue lisää

  • 29.11.2023

    Ravintoloissa nautitaan pikkujoululounasta 30.10.2023

    Lue lisää

  • 20.11.2023

    Päiväkotien toiveruokapäivä tiistaina 21.11.2023

    Lue lisää

  • 13.11.2023

    Avoin työpaikka: Haemme ravitsemistyöntekijää astiahuoltoon Kotkaan – haku päättyy 17.12.2023

    Lue lisää

  • 9.11.2023

    Hyvää isänpäivää 12.11.2023

    Lue lisää

  • 1.11.2023

    Hyvää pyhäinpäivää 4.11.2023

    Lue lisää

  • 1.11.2023

    Makunne Ravintola-Kahvila CafeToivo suljettu 13.11.2023 klo 12-15

    Lue lisää

  • 16.10.2023

    Ravintoloissa teemapäivä USA 19.10.2023

    Lue lisää

Kaikki ajankohtaiset