Ruokalistasuunnittelutiimi kokoontuu säännöllisesti ja eri asiakasryhmien ruokalistat suunnitellaan jo hyvissä ajoin etukäteen.
Ravitsemussuunnittelijan avulla varmistamme, että kaikille asiakkaille tarjotaan voimassa olevien ravitsemussuositusten mukaista ruokaa. Ravintoainelaskelmien pohjalta asiakasryhmille suunnitellaan sopivat ateriakokonaisuudet ja ruokalistat, joissa on huomioitu myös ruoan aistinvaraiset ominaisuudet, asiakasvaatimukset ja -toiveet, erityisruokavaliot, kustannukset sekä kuluvalle vuodelle suunnitellut teemat ja juhlapäivät.
Ravitsemussuunnittelijan työtä tukee tuotekehitystiimi. Tuotekehityksen tehtäviin kuuluvat mm. jo käytössä olevan reseptiikan ylläpito ja jatkuva kehittäminen, uuden reseptiikan ideointi sekä uusien reseptien ja tuotteiden testaaminen.
Huomioimme vuonna 2022 teemat ja juhlapäivät ruokalistoillamme alla olevan kuvan mukaisesti.
Taulukko on tarkasteltavissa myös pdf-versiona täältä: Teemat ja juhlapäivät 2022 (pdf)
Maukasta vuotta 2022 kaikille!
Ajankohtaista
Pyyhkäise vasemmalle
-
Uutinen
11.4.2024
Kymijoen Ravintopalveluiden Vuosikatsaus 2023 e-julkaisuna
Lue lisää
-
Koulut ja oppilaitokset
8.4.2024
Tilaa erityisruokavalio Oppilas- ja Opiskelijaravintolaan lukuvuodelle 2024-2025
Lue lisää
-
Uutinen
27.3.2024
Hyvää pääsiäistä 2024
Lue lisää
-
Makunne Ravintolat
8.3.2024
Makunne Ravintola-Kahvila CafeToivo sulkeutuu 13.3.2024 poikkeuksellisesti klo 13.30
Lue lisää
-
Uutinen
27.2.2024
Ravintoloissa teemapäivä Kreikka 7.3.2024
Lue lisää
-
Uutinen
12.2.2024
Hyvää laskiaistiistaita 13.2.2024
Lue lisää
-
Makunne Ravintolat
30.1.2024
Makunne Ravintola-Kahvila CafeToivo sulkeutuu 13.2.2024 poikkeuksellisesti klo 12
Lue lisää
-
Uutinen
24.1.2024
Olemme mukana Kesäksi Duuniin -tapahtumissa Kotkassa 25.1.2024 ja Kouvolassa 1.2.2024
Lue lisää
-
Meille töihin
15.1.2024
Tervetuloa kesäduuniin 2024 keittiöön – Haku päättyy 18.2.2024
Lue lisää