Lomakkeet

Anna palautetta

Text background shade

Kymijoen Ravintopalvelut Oy

Tutustu työskentelyyn ammattikeittiössä

Kymijoen Ravintopalvelut -konserni tarjoaa Kymenlaakson alueella n. 15 000 ateriaa päivässä. Ravitsemussuosituksia noudattava maukas ruoka on meille sydämenasia, jota valmistamme mm. päiväkoteihin, kouluihin, oppilaitoksiin, sairaaloihin, hoivakoteihin, asumispalveluyksiköihin, Makunne Ravintoloihin sekä ikäihmisille kotiin.

Asiakkaitamme on palvelemassa n. 160 hyvinvoinnin rakentajaa. Eri alan ammattilaisista koostuvan henkilökuntamme kanssa valmistamme ruokaa ammattitaidolla, vastuullisesti ja tehokkaasti asiakkaiden tarpeet huomioiden. Hymymme takana ja toimintamme perustana ovat yhteiset arvot, joiden mukaisesti menestymme joukkueena, rohkeasti eturivissä ja yhdessä asiakkaiden kanssa.

Keskuskeittiö Kapyysi Kotkassa on suurin ammattikeittiömme. Vuonna 2010 valmistunut keskuskeittiö on edelleen korkean teknologian ja uusien tuotantomenetelmien keittiö, jossa valmistamme n. 50 % ruoasta kylmävalmistusmenetelmällä. Toiseksi suurin valmistuskeittiömme sijaitsee Kouvolan Kuusankoskella. Palvelevia Oppilas- ja opiskelijaravintoloita on kaikkiaan 23, Päiväkotiravintoloita yksi ja henkilöstöruokailuun keskittyneitä Makunne Ravintoloita seitsemän.

Työskentely ammattikeittiössä on meidän mielestä parasta. Hyvällä suunnittelulla ja yhteistyöllä jätämme jokainen kädenjälkemme tuhansien kymenlaaksolaisten ruokailuhetkiin, päivän kohokohtiin.

Kurkista meidän arkeemme täältä: Tutustu työskentelyyn meillä

Ajankohtaista

Pyyhkäise vasemmalle

  • 20.9.2021

    Makunne Juhlapalvelun uudet palveluajat

    Lue lisää

  • 20.9.2021

    Avoin työpaikka Kotkassa: Kokki / Keittiöalan moniosaaja – Haku päättyy 31.10.2021

    Lue lisää

  • 14.9.2021

    Kasvisten maistelupaketit päiväkoteihin ja esikouluihin

    Lue lisää

  • 13.9.2021

    Hävikkiviikko 13. – 19.9.2021 kannustaa ruokahävikin pienentämiseen

    Lue lisää

  • 13.9.2021

    Sadonkorjuuviikolla 13. – 19.9. maistellaan syksyn makuja

    Lue lisää

  • 3.9.2021

    Huomio Fazerin tuotteita tilanneet asiakkaamme: Fazer Leipomot vetää myynnistä gluteenittomia leipomotuotteita. Tuotteissa käytetyssä ksantaanikumissa (E415) on havaittu EU:n sallitun rajan ylittäviä pitoisuuksia etyleenioksidia.

    Lue lisää

  • 26.8.2021

    Hyvää Itämeripäivää! Tänään on hyvä päivä kokata Itämeriystävälliset tomaattisilakat, poimi resepti ohesta!

    Lue lisää

  • 10.8.2021

    Vastuulliset ruokapalvelut -kehitysohjelman uusien toimintamallien luominen ja kestävän ruokajärjestelmän edistäminen etenevät

    Lue lisää

  • 9.8.2021

    Tarjoamme Oppilas- ja Opiskelijaravintoloissa joka päivä kasvisruokaa ensimmäisenä lounasvaihtoehtona

    Lue lisää

Kaikki ajankohtaiset