Lomakkeet

Anna palautetta

Text background shade

Kymijoen Ravintopalvelut Oy

Sadonkorjuuviikolla 13. – 19.9. maistellaan syksyn makuja

Vihannekset, juurekset, marjat, hedelmät sekä sienet ovat kypsyneet ja korjattu talteen. On värikkään, tuoksuvan ja maukkaan sadonkorjuun aika!

Vietämme viikolla 37 Sadonkorjuuviikkoa ja tarjoamme kaikille asiakasryhmille kuluvalla viikolla maukkaita syksyn makuja.

Ajankohtaista

Pyyhkäise vasemmalle

  • 21.10.2021

    Tavataan TE-livessä! Olemme esillä Kaakkois-Suomen TE-palveluiden TE-livessä tiistaina 2.11.2021 klo 14

    Lue lisää

  • 21.10.2021

    Kiinnostaako keikkatyö meillä? Osallistu Sarastia Rekryn keikkainfoon 27.10.2021 klo 17-18

    Lue lisää

  • 20.10.2021

    Äänestä kanssamme tuotantopäällikkö Jyrki Karppinen PRO-kilpailuun

    Lue lisää

  • 20.10.2021

    Hygieeniset FOODDUCK®-leviteannostelijat Opiskelijaravintoloissa

    Lue lisää

  • 14.10.2021

    Maa- ja metsätalousministeriö on asettanut työryhmän kouluruuan kehittämistyöhön – työryhmässä mukana tuotantopäällikkömme Jyrki Karppinen

    Lue lisää

  • 14.10.2021

    Ravintoloissa teemapäivä Jordania 14.10.2021

    Lue lisää

  • 11.10.2021

    Avoin työpaikka Kotkassa: Vastaava Ravitsemistyöntekijä Makunne Ravintola LounasKoksiin – Haku päättyy 31.10.2021

    Lue lisää

  • 7.10.2021

    Avoin työpaikka Kotkassa: Ravitsemistyöntekijä astiahuoltoon – Haku päättyy 15.11.2021

    Lue lisää

  • 7.10.2021

    Avoin työpaikka Kotkassa: Ravitsemistyöntekijöitä salaattiosastolle – Haku päättyy 15.11.2021

    Lue lisää

Kaikki ajankohtaiset