Lomakkeet

Text background shade

Kymijoen Ravintopalvelut Oy

Ainakin sata hyvää syytä työskennellä meillä

Työssään hyvinvoiva henkilö lähtee aamulla mielellään työhön, kokee työnsä mielekkääksi ja on ylpeä työstään. Panostamme henkilökunnan hyvinvointiin ja haluamme, että meidän työntekijät voivat hyvin.

Kokosimme yhteen koko henkilökunnan voimin ainakin sata hyvää syytä työskennellä meillä.

Esille nousi mm. seuraavia ajatuksia: ”työkaverit on parasta, hyvä työilmapiiri, liikunta- ja kulttuuriedut, hirveen hyvät pöperöt, reseptit ovat selkeitä ja tarkkoja, tsemppaava ja mukava esimies, työpaikkamme ja laitteet ovat uusia sekä siistejä, ateriaetu, työantajan tarjoamat työkengät, täällä on turvallista olla töissä, työvaatteet joita ei tarvitse pestä kotona, mahdollisuus työterveyshuoltoon, työergonomiasta pidetään huolta, työnantaja hoitaa asiat kuten kuuluu, iloiset pienet asiakkaat saavat hymyn huulille, meillä on hyvät lomat, jokaista kohdellaan samalla tavalla, iloisia kuulumisten vaihtoja käytävillä, meillä uskaltaa tuoda kehitysehdotukset reilusti esiin, aamulla on kiva tulla töihin.”

Haluaisitko sinäkin työskennellä meillä? Hae avoimia työtehtäviä, täytä avoin työhakemus tai tule meille keikkatöihin Staffpointin kautta.

Lämpimästi tervetuloa joukkoomme!

Pyyhkäise vasemmalle

  • Meille töihin

  • Avoin työhakemus