Lomakkeet

Anna palautetta

Text background shade

Kymijoen Ravintopalvelut Oy

Hygieeniset FOODDUCK®-leviteannostelijat Opiskelijaravintoloissa

Ekamin kampuksien Opiskelijaravintoloissa Katariinassa, Malmingilla ja Haminassa on otettu syksyn aikana käyttöön hygieeniset ja ympäristöystävälliset  FOODDUCK®-leviteannostelijat.

Suomessa suunniteltu ja valmistettu laite tuo sujuvuutta lounaslinjastoon ja levitteiden käyttöön. Käyttäjä tuo leipäviipaleen laitteen annostelijan alle ja saa automaattisesti aina saman määrän levitettä.

Suurempien toimipisteiden siirtyessä leviterasioista FOODDUCK®-annostelijaan, jätteen määrä vähenee. Laitteeseen kehitetty pakkaus on ekologinen: alumiinia ei käytetä lainkaan ja muovia kuluu vähemmän kuin perinteisissä leviterasioissa. Samalla laite parantaa hygieniaa ja leipöpöydän siisteyttä. Automaattisen annostelijan ja laitteen helpon puhdistamisen ansiosta levitteeseen ei kosketa käsin ja levitteen mikrobiologinen laatu säilyy hyvänä. Levitettä menee käytössä myös vähän hukkaan, sillä laite annostelee levitteen tarkasti ja puristaa siihen kehitetyn pussimallisen pakkauksen tyhjäksi.

Foodduck Oy on mukana valtakunnallisessa kestävän kehityksen yhteiskuntasitoumuksessa (Sitoumus2050). Yritys sitoutuu omalla toiminnallaan edistämään ja kannustamaan niin julkisia kuin yksityisiä toimijoita toteuttamaan kansallisen kestävän kehityksen strategian visiota ’Luonnon kantokyvyn rajoissa hyvinvoiva Suomi 2050’.

 

FOODDUCK®-annostelija Ekamin Haminan kampuksen Opiskelijaravintolassa:

Kuvassa opiskelijaravintolassa Food Duck leviteannostelija

Ajankohtaista

Pyyhkäise vasemmalle

  • 3.12.2021

    Makunne Ravintola-Kahvila CafeToivo Kotkan kaupungintalolla suljettu 13.12. klo 12-13

    Lue lisää

  • 2.12.2021

    Ravintoloissa itsenäisyyspäivän kunniaksi juhlalounas 3.12.2021

    Lue lisää

  • 1.12.2021

    Avoimet työpaikat Kotkassa: Ravitsemistyöntekijöitä Keskuskeittiö Kapyysiin – Haku päättyy 9.1.2022

    Lue lisää

  • 24.11.2021

    Ravintoloissa pikkujoululounas 25.11.2021

    Lue lisää

  • 1.11.2021

    Ratamokeskuksen keittiö Kouvolassa aloittaa toimintansa vuonna 2022

    Lue lisää

  • 21.10.2021

    Tavataan TE-livessä! Olemme esillä Kaakkois-Suomen TE-palveluiden TE-livessä tiistaina 2.11.2021 klo 14

    Lue lisää

  • 21.10.2021

    Kiinnostaako keikkatyö meillä? Osallistu Sarastia Rekryn keikkainfoon 27.10.2021 klo 17-18

    Lue lisää

  • 20.10.2021

    Äänestä kanssamme tuotantopäällikkö Jyrki Karppinen PRO-kilpailuun

    Lue lisää

  • 20.10.2021

    Hygieeniset FOODDUCK®-leviteannostelijat Opiskelijaravintoloissa

    Lue lisää

Kaikki ajankohtaiset