Lomakkeet

Text background shade

Kymijoen Ravintopalvelut Oy

Liity osaavien hyvinvoinnin rakentajien joukkoon

Hyvinvoiva henkilöstö tärkein voimavara

Haluamme tarjota asiakkaillemme hyvinvointia ravinnosta ja tässä rakennustyössä emme menesty ilman hyvinvoivia ja tyytyväisiä työntekijöitä. Meille on tärkeää ylläpitää henkilöstömme hyvinvointia, viihtyvyyttä ja jaksamista, mikä tarkoittaa yhdessä tekemistä ja hyviä työskentelyolosuhteita.

Olemme sitoutuneet
– Kohtelemaan toisiamme oikeudenmukaisesti ja tasa-arvoisesti.
– Huolehtimaan itsestämme ja toisistamme.
– Varmistamaan perehdyttämisen ja koulutuksen avulla osaamistasomme säilymisen ja kehittymisen.

Henkilökuntaamme kuuluu laaja joukko eri alan osaajia. Rakennamme hyvinvointia yhdessä asiakkaiden kanssa mm. seuraavien osaajien kanssa: tuotantovastaava, palveluvastaava, asiakkuuspäällikkö, controller, dieettikokki, henkilöstöpäällikkö, huoltovastaava, kokki, tietohallintapäällikkö, toimitusjohtaja, tuotantoassistentti, tuotekehittäjä, tuotantopäällikkö, ravitsemistyöntekijä, ravitsemussuunnittelija, vastaava ravitsemistyöntekijä ja varastonhoitaja.

Miksi meille kannattaa tulla töihin?

Olemme suuri kotimainen keittiöalan ammattilaisten työllistäjä Kymenlaaksossa. Kokomme puolesta meillä on mahdollista toimia erilaisissa keittiöalan tehtävissä erilaisissa toimipisteissä. Työajat vaihtelevat tehtävän ja toimipisteen mukaan. Joissakin tehtävissä työ sijoittuu ainoastaan arkipäiviin ja työtä tehdään aamusta iltapäivään saakka. Joitakin tehtäviä hoidetaan viikon jokaisena päivänä ja työ saattaa alkaa aikaisin aamulla suosien aamuvirkkuja tai vuorostaan kestää pidemmälle iltaan. Olemme kaikki erilaisia ja elämme erilaisissa elämäntilanteissa. Osa meistä nauttii arkipäivän vapaista, kun taas perheelliset viettävät mieluusti viikonloppunsa perheensä parissa. Hakeudu meille töihin tehtävään, jonka työajat sopivat sinulle kaikkein parhaiten.

Toimipisteemme ovat erilaisia. Toimintatavat ovat pitkälle samankaltaisia, mutta toimipisteessä työskentelevien henkilöiden määrissä on eroja. Suurimmassa työpisteessä Keskuskeittiö Kapyysissa Kotkassa työskentelee n. 50 keittiöalan ammattilaista ja joissakin palvelukeittiöissä tehdään työtä itsenäisesti. Joku pitää siitä, että saa pitää kaikki langat omissa käsissään ja toinen syttyy tiimityöstä. Kaikille on paikkansa. Suurena organisaationa voimme mahdollistaa työntekijöille esimerkiksi toimipisteen, työtehtävän ja paikkakunnan vaihdokset.

Yhtiössä pidetään huolta henkilökunnan työhyvinvoinnista. Työhyvinvointia tuetaan mm. ennakoivan työterveyshuollon avulla ja kouluttamalla. Yhtiö tukee ammatillista koulutusta järjestämällä ammattitaidon ylläpitämiseen ja kehittämiseen liittyvää valmennusta ja koulutusta tarpeen mukaan. Yhtiössä suositaan ammattitutkinnon suorittamiseen tähtääviä koulutuksia ja meillä voit opiskella myös oppisopimuksella.

Tavoitteenamme on kehittää tasa-arvoista ja yhdenvertaista johtamiskulttuuria ja sitouttaa esihenkilöt tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseen. Henkilöstöä kohdellaan tasapuolisesti ja yhdenvertaisesti mm. toimenkuvien tekemisessä, työtehtävien kehittämisessä sekä työvälineiden hankinnassa. Työpaikkakiusaamista ja häirintää ei hyväksytä ja siihen puututaan välittömästi. Vaalimme hyvää työillmapiiriä.

Noudatamme Avaintyönantajat AVAINTA ry:n työehtosopimusta. Työntekijöille maksetaan palkkaa ammattinimikkeittäin määräytyvien palkkaryhmien mukaan. Tarjoamme työntekijöille ateriaedun ja tuemme Smartum-etua myöntäen liikunta- ja kulttuuriharrastuksia.  Järjestämme henkilökunnalle yhteisiä vapaa-ajantilaisuuksia, kuten pikkujouluja tms. yhteisiä työhyvinvointia tukevia tapahtumia. Hyvään henkilökuntaan kannattaa panostaa, arvojemme mukaisesti menestymme ainoastaan tiiviinä joukkueena.

Toimipisteemme ovat siistejä ja tarkoitukseen sopivia, joissa jokainen voi keskittyä oman tehtävänsä hoitamiseen. Hyvä perehdytys sekä opastus työhön edesauttavat työssä viihtymistä ja kollegoiden tukiverkosto sekä oma esihenkilö ovat tukena työn eri vaiheissa. Kuuntelemalla toisiamme ja jakamalla ajatuksia, saamme mahdollisuuden kehittää sekä omaa osaamista, että työpaikkaamme.

Kiinnitämme toiminnassa erityistä huomiota elintarviketurvallisuuden turvaamiseen ja teemme toimenpiteitä työturvallisuuden edistämiseksi. Turvallisuudesta huolehtiminen kuuluu meille kaikille. Keittiöalan ammattilaisten työturvallisuutta edistävät myös hyvät jalkineet ja sopiva työvaatetus.  Tarjoamme kaikille puhtaat nimikoidut työvaatteet ja kahden vuoden välein työjalkineet.

 

Oletpa sitten kokenut konkari tai alalle juuri valmistunut, tervetuloa meille töihin!
Perehdytämme ja koulutamme sinut tehtävään.

 Tule meille hyvinvoinnin rakentajaksi – yhdessä tarjoamme kymenlaaksolaisille aitoa hyvinvointia ravitsevan ja maukkaan ravinnon muodossa!

 

Pyyhkäise vasemmalle

 • Meille töihin

 • Avoimet työpaikat

 • Meille kesäduuniin

 • Avoin työhakemus

Ajankohtaista

Pyyhkäise vasemmalle

 • 28.6.2024

  Kymijoen Ravintopalvelut Oy 20 vuotta 1.7.2024

  Lue lisää

 • 19.6.2024

  Hyvää juhannusta 2024

  Lue lisää

 • 17.6.2024

  Makunne Ravintola-Kahvila CafeToivo suljettu kesäajan 1.7.- 31.7.2024

  Lue lisää

 • 22.5.2024

  Kasvisruokien riittävä proteiinin saanti varmistetaan palkokasveilla, muilla kasviproteiinin lähteillä, maitovalmisteilla tai kananmunalla.

  Lue lisää

 • 21.5.2024

  Makunne Juhlapalvelut suljettu 1.-7.7.2024 ja 15.-21.7.2024

  Lue lisää

 • 14.5.2024

  Makunne Ravintola LounasKoks suljettu remontin ajaksi 29.5.-6.8.2024

  Lue lisää

 • 8.5.2024

  Hyvää helatorstaita 9.5.2024

  Lue lisää

 • 29.4.2024

  Hyvää vappua 2024

  Lue lisää

 • 11.4.2024

  Kymijoen Ravintopalveluiden Vuosikatsaus 2023 e-julkaisuna

  Lue lisää

Kaikki ajankohtaiset