Ruokalistasuunnittelutiimimme kokoontuu säännöllisesti. Eri asiakasryhmien ruokalistat suunnitellaan jo hyvissä ajoin etukäteen.
Ravitsemussuunnittelijan avulla varmistamme, että kaikille asiakkaille tarjotaan voimassa olevien ravitsemussuositusten mukaista ruokaa. Ravintoainelaskelmien pohjalta asiakasryhmille suunnitellaan sopivat ateriakokonaisuudet ja ruokalistat, joissa on huomioitu myös ruoan aistinvaraiset ominaisuudet, asiakasvaatimukset ja -toiveet, erityisruokavaliot, kustannukset sekä kuluvalle vuodelle suunnitellut teemat ja juhlapäivät.
Ravitsemussuunnittelijan työtä tukee tuotekehitystiimi. Tuotekehityksen tehtäviin kuuluvat mm. jo käytössä olevan reseptiikan ylläpito ja jatkuva kehittäminen, uuden reseptiikan ideointi sekä uusien reseptien ja tuotteiden testaaminen.
Huomioimme vuonna 2023 teemat ja juhlapäivät ruokalistoillamme alla olevan kuvan mukaisesti.
Taulukko on tarkasteltavissa myös pdf-versiona täältä: Teemat ja juhlapäivät 2023 (pdf)
Maukasta vuotta 2023 kaikille!
Huomio! Taulukkoa päivitetty 20.7.2023
Ajankohtaista
Pyyhkäise vasemmalle
-
Uutinen
13.9.2024
Olemme mukana Hyväntuulen messuilla Kotkan Satama Areenalla 21.-22.9.2024
Lue lisää
-
Uutinen
9.9.2024
Kasvisten maistelupaketit päiväkoteihin ja esikouluihin viikolla 37/2024
Lue lisää
-
Koulut ja oppilaitokset
8.9.2024
Kasvisruokareseptikilpailu 2025 Ekamin opiskelijoille
Lue lisää
-
Uutinen
2.9.2024
Sadonkorjuuviikko 2.- 6.9.2024 ja Suomalaisen ruoan päivä 4.9.2024
Lue lisää
-
Makunne Ravintolat
1.8.2024
Makunne Ravintola LounasKoks avautuu remontin jälkeen 7.8.2024
Lue lisää
-
Uutinen
28.6.2024
Kymijoen Ravintopalvelut Oy 20 vuotta 1.7.2024
Lue lisää
-
Uutinen
19.6.2024
Hyvää juhannusta 2024
Lue lisää
-
Makunne Ravintolat
17.6.2024
Makunne Ravintola-Kahvila CafeToivo suljettu kesäajan 1.7.- 31.7.2024
Lue lisää
-
Ravitsemus
22.5.2024
Kasvisruokien riittävä proteiinin saanti varmistetaan palkokasveilla, muilla kasviproteiinin lähteillä, maitovalmisteilla tai kananmunalla.
Lue lisää