Ruokalistasuunnittelutiimimme kokoontuu säännöllisesti. Eri asiakasryhmien ruokalistat suunnitellaan jo hyvissä ajoin etukäteen.
Ravitsemussuunnittelijan avulla varmistamme, että kaikille asiakkaille tarjotaan voimassa olevien ravitsemussuositusten mukaista ruokaa. Ravintoainelaskelmien pohjalta asiakasryhmille suunnitellaan sopivat ateriakokonaisuudet ja ruokalistat, joissa on huomioitu myös ruoan aistinvaraiset ominaisuudet, asiakasvaatimukset ja -toiveet, erityisruokavaliot, kustannukset sekä kuluvalle vuodelle suunnitellut teemat ja juhlapäivät.
Ravitsemussuunnittelijan työtä tukee tuotekehitystiimi. Tuotekehityksen tehtäviin kuuluvat mm. jo käytössä olevan reseptiikan ylläpito ja jatkuva kehittäminen, uuden reseptiikan ideointi sekä uusien reseptien ja tuotteiden testaaminen.
Huomioimme vuonna 2023 teemat ja juhlapäivät ruokalistoillamme alla olevan kuvan mukaisesti.
Taulukko on tarkasteltavissa myös pdf-versiona täältä: Teemat ja juhlapäivät 2023 (pdf)
Maukasta vuotta 2023 kaikille!
Huomio! Taulukkoa päivitetty 20.7.2023
Ajankohtaista
Pyyhkäise vasemmalle
-
Uutinen
30.9.2023
Hyvää Vanhustenpäivää 1.10.2023
Lue lisää
-
Koulut ja oppilaitokset
25.9.2023
Kansainvälinen YK:n koulumaitopäivä 27.9.2023
Lue lisää
-
Uutinen
22.9.2023
Nähdään Rekry messuilla Kotkan Satama Areenalla 3.10.2023 klo 10-17
Lue lisää
-
Uutinen
22.9.2023
Kokkaa kasvisruokaa kotona: Kasvis-perunagratiini
Lue lisää
-
Uutinen
22.9.2023
Kokkaa kasvisruokaa kotona: Spaghettiini-härkäpapuvuoka
Lue lisää
-
Uutinen
19.9.2023
Olemme mukana Hyväntuulen messuilla Kotkan Satama Areenalla 23.-24.9.2023
Lue lisää
-
Uutinen
14.9.2023
Sadonkorjuuviikolla 18. – 24.9.2023 maistellaan syksyn makuja
Lue lisää
-
Uutinen
12.9.2023
Kasvisten maistelupaketit päiväkoteihin ja esikouluihin viikolla 37/2023
Lue lisää
-
Uutinen
11.9.2023
Hävikkiviikko 11. – 17.9.2023 kannustaa ruokahävikin pienentämiseen
Lue lisää