Lomakkeet

Text background shade

Kymijoen Ravintopalvelut Oy

Kasvisruokareseptikilpailu Kotkalaisille koululaisille ja opiskelijoille

Kymijoen Ravintopalvelut Oy järjestää helmikuussa 2022 kasvisruokareseptikilpailun, jonka tavoitteena on löytää uusia, lapsille ja nuorille maistuvia kasvisruokia koulujen ruokalistalle.
Kilpailuun voi osallistua yksin tai ryhmässä.

Voittajaresepti palkitaan!

Näin osallistut:

  • Lähetä oma kasvisruokareseptisi sähköpostitse osoitteeseen anu.mikkola@makunne.fi TAI palauta se koulusi keittiöön viimeistään 18.2.2022
  • Resepti voi olla lakto-ovovegetaarinen eli se saa sisältää munaa ja maitotuotteita tai se voi olla täysin vegaaninen eli sisältää vain kasvikunnan tuotteita.
  • Suunnittele resepti esim. neljälle henkilölle, me muokkaamme sen sopivaksi tuotantotapaamme ja suurelle joukolle.
  • Liitä reseptiin yhteystietosi: nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero sekä
    koulun nimi ja luokka.

Tuotekehitystiimi valitsee voittajareseptin ja palkitsee reseptin suunnittelijat!

Maukas kasvisruoka pääsee ruokalistalle koululaisten ja opiskelijoiden maisteltavaksi toukokuussa 2022.

Onnea kisaan!

 

Lisätietoa kilpailusta:
Anu Mikkola, ravitsemussuunnittelija
anu.mikkola@makunne.fi, p. 040 482 8299

Ajankohtaista

Pyyhkäise vasemmalle

  • 31.1.2023

    Liity osaavien hyvinvoinnin rakentajien joukkoon

    Lue lisää

  • 31.1.2023

    Makunne Ravintola-Kahvila Poiju avoinna 31.1. klo 8-14

    Lue lisää

  • 24.1.2023

    Tervetuloa kesäduuniin keittiöön

    Lue lisää

  • 20.1.2023

    Makunne Ravintola-Kahvila Poiju suljettu 21.-22.1.2023

    Lue lisää

  • 12.1.2023

    Makunne Ravintola-Kahvila Poiju suljettu 14.-15.1.2023

    Lue lisää

  • 5.1.2023

    Hyvää loppiaista 6.1.2023

    Lue lisää

  • 3.1.2023

    Teemat ja juhlapäivät ruokalistoilla 2023

    Lue lisää

  • 2.1.2023

    Makunne Ravintola-Kahvila Poiju palvelee poikkeavin aukioloajoin ajalla 28.12.2022-6.1.2023

    Lue lisää

  • 29.12.2022

    Kymijoen Ravintopalveluiden toiminta laajenee 1.1.2023

    Lue lisää

Kaikki ajankohtaiset