Lomakkeet

Text background shade

Kymijoen Ravintopalvelut Oy

Kasvisruokareseptikilpailu Kotkalaisille koululaisille ja opiskelijoille

Kymijoen Ravintopalvelut Oy järjestää helmikuussa 2022 kasvisruokareseptikilpailun, jonka tavoitteena on löytää uusia, lapsille ja nuorille maistuvia kasvisruokia koulujen ruokalistalle.
Kilpailuun voi osallistua yksin tai ryhmässä.

Voittajaresepti palkitaan!

Näin osallistut:

  • Lähetä oma kasvisruokareseptisi sähköpostitse osoitteeseen anu.mikkola@makunne.fi TAI palauta se koulusi keittiöön viimeistään 18.2.2022
  • Resepti voi olla lakto-ovovegetaarinen eli se saa sisältää munaa ja maitotuotteita tai se voi olla täysin vegaaninen eli sisältää vain kasvikunnan tuotteita.
  • Suunnittele resepti esim. neljälle henkilölle, me muokkaamme sen sopivaksi tuotantotapaamme ja suurelle joukolle.
  • Liitä reseptiin yhteystietosi: nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero sekä
    koulun nimi ja luokka.

Tuotekehitystiimi valitsee voittajareseptin ja palkitsee reseptin suunnittelijat!

Maukas kasvisruoka pääsee ruokalistalle koululaisten ja opiskelijoiden maisteltavaksi toukokuussa 2022.

Onnea kisaan!

 

Lisätietoa kilpailusta:
Anu Mikkola, ravitsemussuunnittelija
anu.mikkola@makunne.fi, p. 040 482 8299

Ajankohtaista

Pyyhkäise vasemmalle

  • 4.12.2023

    Hyvää itsenäisyyspäivää 6.12.2023

    Lue lisää

  • 4.12.2023

    Ravintoloissa itsenäisyyspäivän kunniaksi juhlalounas 5.12.2023

    Lue lisää

  • 29.11.2023

    Ravintoloissa nautitaan pikkujoululounasta 30.10.2023

    Lue lisää

  • 20.11.2023

    Päiväkotien toiveruokapäivä tiistaina 21.11.2023

    Lue lisää

  • 13.11.2023

    Avoin työpaikka: Haemme ravitsemistyöntekijää astiahuoltoon Kotkaan – haku päättyy 17.12.2023

    Lue lisää

  • 9.11.2023

    Hyvää isänpäivää 12.11.2023

    Lue lisää

  • 1.11.2023

    Hyvää pyhäinpäivää 4.11.2023

    Lue lisää

  • 1.11.2023

    Makunne Ravintola-Kahvila CafeToivo suljettu 13.11.2023 klo 12-15

    Lue lisää

  • 16.10.2023

    Ravintoloissa teemapäivä USA 19.10.2023

    Lue lisää

Kaikki ajankohtaiset