Lomakkeet

Text background shade

Kymijoen Ravintopalvelut Oy

Oppilas- ja opiskelijaravintoloissa tarjolla Kasvisruokareseptikilpailussa palkittuja ruokia viikolla 19

Järjestimme vuoden 2022 alkupuolella koululaisille kasvisruokareseptikilpailun, jonka tavoitteena oli löytää uusia, lapsille ja nuorille maistuvia kasvisruokia koulujen ruokalistalle. Kilpailuun sai osallistua yksin tai ryhmässä.

Tuotekehitys kävi toimitetut reseptit läpi ja päätyi hyödyntämään reseptiikassaan soveltuvasti kolmen eri ryhmän reseptejä. Tuotekehitys muokkasi reseptit tuotantotapaamme ja suurelle joukolle sopivaksi ja nyt on tullut aika kokata palkitut reseptit kaikkien maisteltavaksi.

Viikolla 19 tarjotaan kilpailussa palkittuja ruokia seuraavasti:

Tiistaina 10.5.

Tuliset porkkananapit MA, LA, GL, M, KA5
Juustokastike LA, GL, M
Bataatti-perunamuusi LA, GL, M

Torstaina 12.5.

Ananas-kasviswokki MA, LA, M, KA5

Salaattipöytä – kokoa oma salaattisi:
Salaattisuikaleet MA, LA, GL, M, KA5
Tomaattikuutiot MA, LA, GL, M, KA5
Persikkakuutio MA, LA, GL, M, KA5
Musta oliivi MA, LA, GL, M, KA5
Auringonkukansiemenet MA, LA, GL, M, KA5

Maistuvia lounashetkiä!

Voittajareseptien suunnittelijat ovat Langinkosken koulun oppilaita. Oppilaat palkittiin tehosekoittimilla, joiden oheen liitettiin smoothie-reseptejä.
Kasvisruokareseptikilpailu järjestetään jälleen ensi vuonna!

 

Lisätietoa kilpailusta:
Anu Mikkola, ravitsemussuunnittelija
anu.mikkola@makunne.fi, p. 040 482 8299

Ajankohtaista

Pyyhkäise vasemmalle

  • 17.4.2025

    Tutustu Kymijoen Ravintopalveluiden Vuosikatsaukseen 2024

    Lue lisää

  • 16.4.2025

    Hyvää pääsiäistä 2025

    Lue lisää

  • 11.4.2025

    Lakoilla saattaa olla vaikutusta tuotetarjontaan

    Lue lisää

  • 7.4.2025

    Uudet laskutusosoitteet 8.4.2025 alkaen

    Lue lisää

  • 4.4.2025

    Tilaa erityisruokavalio Oppilas- ja Opiskelijaravintolaan lukuvuodelle 2025-2026

    Lue lisää

  • 20.3.2025

    Avoin työpaikka: Ravitsemistyöntekijä lähetyksen tiimiin Keskuskeittiö Kapyysiin Kotkaan

    Lue lisää

  • 12.3.2025

    Ravintoloissa teemapäivä Italia 14.3.2025

    Lue lisää

  • 3.3.2025

    Hyvää laskiaistiistaita 4.3.2025

    Lue lisää

  • 17.2.2025

    Lakoilla saattaa olla vaikutusta tuotetarjontaan

    Lue lisää

Kaikki ajankohtaiset