Lomakkeet

Text background shade

Kymijoen Ravintopalvelut Oy

Vastaava ravitsemistyöntekijä Nina on työskennellyt erilaisissa työtehtävissä ja toimipisteissä

LounasKoksin palvelualtis ja joustava vastaava ravitsemistyöntekijä Nina

Makunne Ravintolat pitävät huolen asiakkaidemme henkilökunnan jaksamisesta ja hyvinvoinnista tarjoamalla virkistävän tauon maukkaan lounaan äärellä työkiireiden keskellä. Ravintoloissa tarjoillaan räätälöidysti myös kahvila- ja kokoustarjoilupalveluita. Ravintoloiden henkilökunta toimii saumattomassa yhteistyössä asiakkaiden kanssa ja palveluhenkisyys kuuluu olennaisena osana ravintolassa työskentelevien vahvuuksiin. Nina työskentelee Makunne Ravintola LounasKoksissa Kotkassa.

”Toimin vastaavana ravitsemistyöntekijänä LounasKoksissa, jossa olen ollut töissä viimeiset kuusi vuotta. Minun lisäkseni ravintolassa työskentelee joko yksi tai kaksi henkilöä tilanteesta riippuen. Tulin töihin Kymijoen Ravintopalveluille vuonna 2013, jolloin aloitin tekemällä eri pituisia sijaisuuksia Oppilasravintoloissa. Sijaisuuksien jälkeen tulin kesäksi töihin LounasKoksiin, jonne sitten jäinkin.”

”Tiesin jo yläasteen jälkeen, että haluan tehdä työtä ruoan ja ihmisten kanssa. Haaveilin yläasteen jälkeen kotitalousopettajan ammatista. Menin lukioon, mutta se ei tuntunut omalle jutulle. Siirryinkin ammattikouluun ja suoritin koti- ja laitostalouden perustutkinnon. Tämän jälkeen suoritin ammattikorkeakoulussa hotelli-, ravintola- ja suurtalousalan tutkinnon. Hoitovapaan jälkeen työskentelin kolme vuotta sosiaalialalla ohjaajana, mutta se ei tuntunut omalle alalleni, joten palasin takaisin ruokapalvelualalle.”

”Työhöni kuuluu asiakaspalvelun lisäksi lounaan valmistelua. Kokoamme monipuolisen salaattipöydän, paistamme leipää ja valmistamme lisukkeet kuten perunat ja lämpimät kasvikset. Muita työtehtäviä ovat omavalvonta, puhtaanapito sekä erilaiset tilausten teot sekä raportointityöt. Toimitamme ja katamme myös asiakkaiden tilaamia tarjoiluja erilaisiin tilaisuuksiin.”

”Työni vaatii tilannetajua ja joustavuutta, sillä tilanteet saattavat muuttua nopeastikin. Kiireisimpään aikaan tarvitaan paineensietokykyä sekä nopeutta. Vaikka tietyt työtehtävät toistuvat päivittäin, on lounasaika joka päivä kuitenkin erilainen. Olen aina pitänyt ihmisten kanssa työskentelystä ja asiakastyö onkin mielestäni parasta työssäni. Voin omalla toiminnallani tehdä asiakkaan päivästä loistavan. Uskon, että tulevaisuudessa asiakastyö tulee varmasti muuttamaan muotoaan. Teknologian lisääntyminen vapauttaa aikaa keskittymään enemmän vuorovaikutukseen asiakaan kanssa.”

”Suurtalouskeittiötyö perustuu pitkälti toistuviin prosesseihin. Vaikka henkilöstöravintolassakin työn perusrunko on samanlainen, työ on vaihtelevaa asiakkaiden ja erilaisten tilausten myötä. Onkin hienoa todeta hektisen työpäivän jälkeen, että työt on hoidettu onnistuneesti. Plussaa on myös säännöllinen työaika, joka sijoittuu arkipäiville. Isona työnantajana Kymijoen Ravintopalveluilla on mahdollista työskennellä erilaisissa tehtävissä. Esimerkiksi viime vuonna tein palveluesimiehen sijaisuuden, jossa näin erilaisen puolen työstä.”

”Työpäivän jälkeen ulkoilen paljon. Olen viime aikoina innostunut työmatkapyöräilystä ja osallistunkin työpaikkamme joukkueeseen Kilometrikisassa. Pidän myös lenkkeilystä ja vaikka töissä askelia kertyykin, houkuttaa lenkkipolku edelleen töiden jälkeen.”

 

Meillä on mahdollista työskennellä erilaisissa työtehtävissä ja toimipisteissä, tervetuloa meille töihin!

Pyyhkäise vasemmalle

  • Meille töihin

  • Avoin työhakemus

  • Palvelukeittiötyö hurmaa monipuolisuudellaan