Lomakkeet

Text background shade

Kymijoen Ravintopalvelut Oy

Palvelukeittiötyö hurmaa monipuolisuudellaan

Kymijoen Ravintopalveluilla on palvelukeittiöitä ympäri Kymenlaaksoa. Päiväkoti-, Oppilas- ja Opiskelijaravintolat tarjoavat asiakkailleen päivittäin kaksi eri lounasvaihtoehtoa. Oppilas- ja Päiväkotiravintoloissa huolehditaan lounaan lisäksi pienempien asiakkaiden aamu- ja välipalatarjoilusta. Opiskelijaravintoloissa on myös kahvilatoimintaa. Kaikille avoimet Makunne Ravintolat houkuttelevat asiakkaitaan monipuolisella lounastarjonnallaan, sekä kahvilatuotteilla.

Palvelukeittiöiden asiakkaat ovat etupäässä kasvavia nuoria ja työpäivän lomassa virkistyviä lounasruokailijoita. Työympäristön täyttää usein asiakkaiden iloinen puheensorina, ruokailu- ja kahvihetkien ollessa usein päivän kohokohtia.

Työ palvelukeittiössä on erittäin monipuolista ja keittiössä työskentelevistä on kasvanut todellisia organisoijia. Kahta samanlaista päivää ei ole. Keittiöhenkilökunta huolehtii omissa työpisteissään kaiken ruoan tilauksesta esille laittoon ja astiahuollosta asiakaspalveluun. Työskentely on itsenäistä, mutta ei yksinäistä. Tukena työskentelyssä ovat samaa työtä tekevät kollegat, esimies ja muu henkilökunta.

Palvelukeittiöt ovat kooltaan erilaisia. Joissakin toimipisteissä työskentelee kaksi, tai jopa kolme ravitsemistyöntekijää. Itsekseen viihtyvälle on tarjolla myös yhden työntekijän työpisteitä. Pyrimme kuuntelemaan työntekijöiden toiveita sopivaa työpistettä pohdittaessa ja vastaamaan esitettyihin toiveisiin parhaalla mahdollisella tavalla. Joku pitää siitä, että saa pitää kaikki langat omissa käsissään ja toinen syttyy tiimityöstä. Kaikille on paikkansa.

Työaika palvelukeittiössä ajoittuu pääsääntöisesti arkipäiviin, aamusta iltapäivään. Oppilas- ja Opiskelijaravintolat sulkeutuvat kesäksi, mutta se antaa hyvän mahdollisuuden tutustua esimerkiksi henkilöstöruokailua tarjoavien Makunne Ravintoloiden tai suurempien valmistuskeittiöiden toimintaan. Jotkut haluavat nauttia myös todella pitkistä kesälomista vapaa-ajasta nauttien, ja sekin on mahdollista.

Palvelukeittiössä työskentelevien kertomaa:

”Tämä työ on kiireistä, mutta ihan mukavaa, kun on työpari jonka kanssa työskennellä.”
” Pitää osata joustaa, organisoida, sekä hallita erilaisia työtilanteita.”
” Ihanat asiakkaat ja vaihtelevat päivät ovat työn suola.”

Pyyhkäise vasemmalle

  • Meille töihin

  • Avoin työhakemus