Lomakkeet

Text background shade

Kymijoen Ravintopalvelut Oy

Aluepäällikkö Mari on aina ollut innostunut keittiöalasta ja sen monipuolisista mahdollisuuksista

Kuusankosken keittiön toiminnasta vastaava etevä ja toimelias aluepäällikkö Mari

”Parasta työssäni on sen monipuolisuus, koskaan ei tiedä mitä päivä tuo tullessaan. Olen työskennellyt tuotantoesimiehenä Kuusankosken keittiössä kolme vuotta. Tätä ennen olin tuotantoesimiehenä yhdeksän vuotta Kotkan päässä. Työtehtäviini kuuluvat tuotannon ja toiminnan suunnittelu, päivittäisjohtaminen ja henkilöstöhallinnon tehtävät. Vastaan Kuusankoskenkeittiön operatiivisesta toiminnasta kokonaisuudessaan. Toimin myös projektipäällikkönä Ratamo-projektissa, vastaten suunnittelun etenemisestä eri osa-alueilla. Ratamo-keittiö (työnimi) tulee olemaan toinen yhtiömme valmistuskeittiöistä, valmistuen Kouvolaan keväällä 2022. Työni vaatii kykyä luovia muuttuvissa tilanteissa. Esimiehen tulee ymmärtää ja hallita keittiössä tapahtuvat prosessit laajasti, pystyäkseen johtamaan ja kehittämään toimintaa.”

”Olen aina tiennyt, että tämä ala on se missä haluan tehdä töitä. Peruskoulun jälkeen menin ammattilukioon, josta valmistuin suurtalouskokiksi. Ammattikouluvuosina olin kesätöissä Kymenlaakson keskussairaalassa sairaalahuoltajana. Tämä työ opetti minulle todella paljon ihmisyydestä ja ihmisyyttä. Koen, että ko. työstä saamani oppi näkyy tavassani olla ihminen ihmiselle. Sen jälkeen olin töissä Sodexhon henkilöstöravintolassa seitsemän vuotta. Suorittaessani hotelli-, ravintola- ja suurtalousesimiehen erikoisammattitutkintoa päädyin työharjoitteluun Kymijoen Ravintopalveluille lähes heti Kymijoen ravintopalvelut Oy:n perustamisen jälkeen. Työharjoittelun jälkeen pääsin töihin ruokapalvelupäälliköksi silloiseen Kotkansaaren keittiöön. Pakettiin kuului myös kaksi henkilöstöravintolaa. Toimin ruokapalvelupäällikkönä hetken, jonka jälkeen siirryin yrittäjäksi toteuttamaan yhtä unelmaani. Pyöritin omaa kahvilaani kolme vuotta. Yrittäjyys tuntui silloiseen elämäntilanteeseeni sopimattomalle, mutta kokemus antoi minulle todella paljon. Päätin hakea takaisin töihin Kymijoen Ravintopalveluille. Aloitin tuotantoesimiehenä Ateriakeskuksessa ja muutimme uusiin tiloihin Keskuskeittiö Kapyysiin Jylpylle 2010. Suoritin Johtamisen erikoisammattitutkinnon työn ohessa vuonna 2015. Siirryin Pohjois-Kymensairaalan keittiölle vuonna 2018 tuotantoesimieheksi, josta muutimme vuoden 2019 alussa Kuusankosken keittiölle. Valmistuin restonomiksi 2021. Nimikkeeni tuotantoesimies muuttui vasta äskettäin aluepäälliköksi ja jatkossa vastaan Kouvolan alueen toiminnasta. Minulla on myös Kouvolan alueen operatiivinen asiakasvastuu. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita on matkan varrella riittänyt.”

”Työn rytmi on muuttunut vuosien varrella erilaiseksi. Yhteistyö teollisuuden kanssa on lisääntynyt ja raaka-aineissa on siirrytty koko ajan korkeamman jalostusasteen tuotteisiin. Uskon, että yhteistyö teollisuuden kanssa jatkaa kasvuaan, mikä luo lisää mahdollisuuksia. Asiakas on ja tulee olemaan kaiken keskiössä. Raha ratkaisee varmasti jatkossakin, mutta uskon, että myös muut arvot hankinnoissa nousevat esille vahvemmin. Eniten itseäni mietityttää tulevaisuudessa ammattitaitoisen henkilöstön saaminen ja henkilöstön pysyminen alalla. Eläkeikien noustessa henkilöstön työkyvyn ylläpitoon olemassa olevien keinojen hyödyntäminen tulee näyttelemään myös suurta roolia tulevaisuudessa. Kaikessa toiminnassa, niin yksilötasolla kuin yrityksenä, on pidettävä kristallin kirkkaana mielessä meidän voimavaramme; hyvinvoiva henkilöstö ja tyytyväinen asiakas.”

”Työnantajana Kymijoen Ravintopalvelut tarjoaa monipuolisia työtehtäviä. Täällä tuntuu, että työntekijöistä pidetään huolta. Työntekijäedut ovat hyvät. Pystyn suunnittelemaan itsenäisesti työni ja esimieheni luottaa minuun. Koen olevani hyvä siinä, mitä teen. Omalla toiminnallani voin vaikuttaa henkilöstön hyvinvointiin. Myös yhteistyökumppaneiden kanssa töiden tekeminen on tärkeää ja mielekästä. Pidän haasteista ja niiden ratkaisemisesta, onnistumisen tunteet ovat tärkeä osa työssä jaksamista. Lisäksi minulla on erittäin hyvä tiimi, joka on sitoutunut työhönsä. Sekin motivoi tekemään työni niin hyvin kuin osaan.”

 

Meillä on mahdollista tehdä työtä huipputiimeissä, tervetuloa meille töihin!

Pyyhkäise vasemmalle

  • Meille töihin

  • Avoin työhakemus

  • Ratamon keittiö palvelee asiakkaita Kouvolassa