Lomakkeet

Text background shade

Kymijoen Ravintopalvelut Oy

Ratamon keittiö palvelee asiakkaita Kouvolassa

Kymijoen Ravintopalvelut Oy:llä on Kouvolan Ratamokeskuksessa 27.4.2022 avautunut uusi keittiö, jossa työskentelee n. 20 keittiöalan ammattilaista. Keittiö on toinen Kymijoen Ravintopalvelut Oy:n valmistuskeittiöistä, Kotkassa sijaitsevan Keskuskeittiö Kapyysin lisäksi.

Ratamokeskuksen keittiö huolehtii ruokapalveluiden tuottamisesta useille eri asiakasryhmille, mm. Pohjois-Kymen sairaalaan, Kymenlaakson Psykiatriseen sairaalaan sekä alueen sosiaalipalveluiden toimipisteisiin. Padat höyryävät vuoden jokaisena päivänä aamuvarhaisesta klo 5.30 lähtien aina alkuiltaan klo 16.30 saakka. Keittiössä valmistuvat asiakkaiden tarpeiden mukaisesti aamupalat, lounaat, välipalat, päivälliset ja iltapalat.

Työyhteisössä työskentelee aluepäällikön ja tuotantoesimiehen johdolla varastonhoitaja, kokkeja ja ravitsemistyöntekijöitä. Työtehtävät ovat monipuoliset ja pitävät sisällään mm. tuotteiden tilausta ja varastointia, ruoan valmistusta ja lähetystä, sekä astiahuoltoa. Ammattikeittiön eri työtehtäviin pääset tutustumaan verkkosivuillamme kohdasta: Tutustu työskentelyyn meillä.

Ratamon keittiössä työskennellään iloisella ja reippaalla asenteella. Työ on ajoittain kiireistä, mutta hyvällä tiimityöllä ja työkavereiden loppumattomalla tuella kaikki on mahdollista.

Täällä pääset kehittämään osaamistasi, näet kättesi jäljen ja voit vaikuttaa siihen.

Pyyhkäise vasemmalle

  • Meille töihin

  • Avoin työhakemus