Lomakkeet

Text background shade

Kymijoen Ravintopalvelut Oy

Työkokeilun kautta taloon jäänyt huoltovastaava Juha on oman alansa ammattilainen

Yhtiön kunnossapito-, huolto- ja korjaustehtävistä vastaava Juha on käsistään kätevä monitaituri

”Toimin huoltovastaavana Kymijoen Ravintopalvelut -konsernissa. Työtehtäviini kuuluvat erilaiset kunnossapito-, huolto- ja korjaustehtävät. Työaluettani ovat lähes kaikki konsernin toimipisteet. Tulin töihin Kymijoen Ravintopalveluille vuonna 2014 työkokeilun kautta. Olin aiemmin työskennellyt Metoksella keittiölaitteiden kanssa, joten ammattikeittiölaitteisto oli minulle tuttua. Tullessani yhtiöön töihin, työtehtäväni jakautuivat ensin varaston ja huollon välille.  Tarve huollon tehtäville kuitenkin kasvoi, joten siirryin tekemään kokonaan huoltotehtäviä.”

”Olen valmistunut sähköasentajaksi 1984 ja tämän jälkeen olen suorittanut kodinkoneasentajan tutkinnon oppisopimuksella. Useimmat laitevalmistajat tarjoavat laitekoulutuksia, joihin olenkin osallistunut. Olen pienestä pojasta lähtien pitänyt rakentelusta ja kiinnostunut siitä, miten laitteet ja koneet toimivat. Tästä syystä tunnenkin olevani omalla alallani.”

”Työni vaatii monipuolista tieto- ja taitotaustaa, sekä päättelykykyä. Vuosien varrella elektroniikan määrä laitteissa on lisääntynyt paljon ja toimipisteiden laitekapasiteetti on jatkuvassa käytössä. Uskon, että tulevaisuudessa elektroniikan ja tietotekniikan lisääntyminen laitteissa jatkuu. Tämä luo tarvetta uudelle osaamiselle, sekä pienentää mahdollisuutta laitteiden paikalliseen korjaamiseen. Työssäni tarvitaan myös asiakastaitoja sekä joustavuutta työajoissa, sillä ennalta ei voi tietää, mikä laite tarvitsee huoltoa ja milloin. Työskennellessäni erilaisissa ympäristöissä olen huomannut, kuinka puhdasta ammattikeittiöissä on. Ei haittaa, vaikka välillä joutuisikin työskentelemään lattiatasossa. Lisäksi laitteisto on sääntöjen mukaista, sekä hyvin pidettyä.”

”Parasta työssäni on se, että yksikään päivä ei ole samanlainen. Se luo mahdollisuuden oppia joka viikko jotain uutta.  Pystyn suunnittelemaan pitkälti oman työpäiväni kulun. Työni on monipuolista ja kunnossapito- ja korjaustehtävien lisäksi minulla on mahdollisuus osallistua erilaisiin suunnitteluprojekteihin.”

”Tullessani Kymijoen Ravintopalveluille, minulle aukeni mahdollisuus myös säännölliseen ruokataukoon ja ateriaetuun. Lounas onkin yksi päivän parhaimmista hetkistä, joka katkaisee kiireisenkin päivän. Olen huomannut, kuinka tärkeä lounas on ja miten se vaikuttaa omaan jaksamiseeni. Ruokatauko on myös rento, sosiaalinen tapahtuma. Ateriaedun lisäksi työnantaja tarjoaa työvaatteet. Työ- ja loma-ajat ovat myös hyvät. Koen, että tällä hetkellä minulla on esihenkilö, joka kuuntelee ja pitää luvatut asiat. Esihenkilö luottaa minuun ja antaa vapauden suunnitella töitäni. Työn vastapainoksi harrastan valokuvausta, joka on erityisen lähellä sydäntäni. Lisäksi kesäisin veneilen ja moottoripyöräilen.”

 

Meille on mahdollista tulla töihin myös työkokeilun kautta, tervetuloa meille töihin!

Pyyhkäise vasemmalle

  • Meille töihin

  • Avoin työhakemus

  • Tutustu työskentelyyn meillä