Lomakkeet

Text background shade

Kymijoen Ravintopalvelut Oy

Tuotekehitys huolehtii käytettävistä tuotteista, resepteistä ja ruokalistoista

Kymijoen Ravintopalvelut Oy:ssa toimii tuotekehitystiimi, jossa työskentelee ravitsemussuunnittelijan johdolla tuotekehittäjiä ja tuotantoassistentti. Tiimin tehtäviin kuuluu ensisijaisesti reseptien ja ruokalistojen kehittäminen ja ylläpitäminen tiiviissä yhteistyössä oman henkilökunnan ja asiakkaiden kanssa. Tuotekehittäjien työpäiviin sisältyy paljon tuotteiden ja reseptien testaamista omassa tuotekehityskeittiössä sekä tietojen tallennusta ja päivittämistä tuotannonohjausjärjestelmään. Lisäksi tiimi järjestää mm. makuraateja asiakkaille.

Tiimissä työskenteleville yhteistä on monipuolinen työkokemus ja koulutus alalta. Tuotekehittäjät ovat suorittaneet työn ohessa tuotekehittäjän erikoisammattitutkinnon. Ensisijaisia taitoja ovat hyvät tietotekniikka- ja yhteistyötaidot, tarkkuus, innovatiivisuus ja rohkeus tarttua uusiin haasteisiin. Lisäksi omaa ammattitaitoa kehitetään jatkuvasti.


Tiimin ajatuksia työstä ja työyhteisöstä

Tuotekehitystiimissä ymmärretään työn merkittävyys koko yhtiöön ja sen prosesseihin. Sitä pidetäänkin työn parhaimpana puolena. Haasteita riittää ja omaa erikoisammattiosaamista pääsee käyttämään päivittäin.

Omaa tiimiä pidetään tiiviinä ja timanttisena. Jokaisen omia vahvuuksia ja kokemusta pyritään hyödyntämään projektien läpiviennissä.

Työnantajaa kiitetään mm. ammattitaidon kehittämiseen ja itsenäiseen työskentelyyn kannustamisesta ja mahdollisuudesta osallistua alan messuille ja tapahtumiin.

Pyyhkäise vasemmalle

  • Meille töihin

  • Avoin työhakemus