Lomakkeet

Text background shade

Kymijoen Ravintopalvelut Oy

Tiimivastaava Kaisan mielestä parasta työssä on monipuolisuus ja luovuus

Makunne Juhlapalveluiden idearikas ja taitava tiimivastaava Kaisa

Makunne Juhlapalveluiden keittiö sijaitsee Keskuskeittiö Kapyysissa Kotkassa. Juhlapalvelun tiimi loihtii asiakkaiden toiveista mitä maistuvampia aterioita sekä suolaisia ja makeita herkkuja kansainväliset trendit sekä perinteikkäämmätkin reseptit huomioiden. Työpäivä juhlapalveluissa alkaa usein kukon laulun aikaan aikaisin aamulla, jotta tuotteet ehtivät kahvilapalveluita tarjoavien Makunne Ravintoloiden ja opiskelijaravintoloiden kahviloiden vitriineihin. Kaisa toimii Makunne Juhlapalveluiden tiimivastaavana.

 ”Työnkuvani on erittäin monipuolinen ja työpäivät ovat harvoin samanlaisia. Työpäivääni kuuluu erilaisten tuotteiden valmistamista. Vitriinituotteiksi valmistamme erilaisia täytettyjä sämpylöitä ja leipiä, piirakoita sekä pullia. Kokoustarjoiluvalikoima muuttuu sesongin mukaan ja pyrimme mahdollisuuksien mukaan hyödyntämään myös paikallisia aineksia kuten leipää ja savulohta. Täyte- ja voileipäkakut ovat suosittuja eläke- ja merkkipäivätarjottavia. Työhöni kuuluu myös asiakaspalvelu. Otan vastaan asiakkaiden tilauksia ja autan tarvittaessa suunnittelemaan tilaisuuksia alusta loppuun. Koska työ on usein hektistä, tarvitaan sopeutumiskykyä muuttuviin tilanteisiin. Lisäksi tarvitaan positiivista ja avointa asennetta sekä luovuutta. Tulee olla kiinnostunut uusista trendeistä ja seurata mitä ruokamaailmassa tapahtuu. Aina kun on mahdollista, osallistun erilaisille messuille.”

”Olen suorittanut catering-alan ammattitutkinnon ammattikoulussa. Ammattikoulun jälkeen olin töissä muutaman vuoden lounasravintolassa. Kuulin työkaverilta, että Kymijoen Ravintopalveluille etsittiin työntekijöitä, joten laitoin työhakemuksen yritykseen ja pääsin töihin. Ensin tein sekalaisia keittiön perustöitä. Kun tilaus- ja kokoustarjoilu lisääntyi, siirryin Juhlapalvelutiimiin palveluvastaavaksi vuonna 2008. Vuonna 2010 siirryimme uusiin tiloihin vastavalmistuneeseen Kapyysiin. Kymijoen Ravintopalveluilla olen suorittanut oppisopimuksella suurtalousesimiehen erikoisammattitutkinnon. Työnantajana Kymijoen Ravintopalvelut on luotettava ja turvallinen, koska se on iso yritys. Iso yritys tarjoaa mahdollisuuden erilaisiin työtehtäviin.”

”Työni ei varsinaisesti ole muuttunut vuosien varrella, mutta asiakaskunta on. Lisäksi raaka-aineissa on tapahtunut muutos; tarjolla on paljon enemmän esivalmisteltuja tuotteita, jotka nopeuttavat työn tekemistä. Eritysruokavalio-osaaminen on korostunut myös päivittäisessä työssäni. Asiakkaat tilaavat jonkin verran kasvis- ja vegaanituotteita, joiden toteuttamiseen tarvitaan välillä mielikuvitusta. Laitteisto on kehittynyt paljon ja monitoimiuunit helpottavat työntekoa. Käsityönä tehdään kuitenkin vielä paljon. Uskon, että tulevaisuudessa etätyön lisääntyminen vaikuttaa kokousten ja näin ollen kokoustarjoilun määrään. Asiakkaan tarve vaikuttaa siis paljon. Lisäksi uskon, että raaka-aineiden alkuperä ja tuoreus tulevat korostumaan entisestään.”

”Parasta työssäni on monipuolisuus ja mahdollisuus olla luova. Asiakkaiden antama positiivinen palaute antaa virtaa työhön. Virtaa saan myös liikunnasta, jota harrastan vapaa-ajalla.”

 

Meillä on mahdollista tehdä myös luovaa työtä, tervetuloa meille töihin!

Pyyhkäise vasemmalle

  • Meille töihin

  • Avoin työhakemus

  • Juhlapalveluissa saa ideoida ja toteuttaa