Lomakkeet

Text background shade

Kymijoen Ravintopalvelut Oy

Ravintoloissa teemapäivä Brasilia 7.11.2024

Oppilas- ja opiskelijaravintoloissa sekä Makunne Ravintoloissa vietetään torstaina 7.11.2024 teemapäivää Brasilia.

Oppilas- ja opiskelijaravintoloissa Kotkassa ja Haminassa tarjolla:

  • Tofua Moqueca MA, LA, GL, M, KA5
  • Feijoadaa MA, LA, GL, M
  • Riisiä MA, LA, GL, M, KA5
  • Salaattikuutioita MA, LA, GL, M, KA5
  • Kurkkusuikaleita MA, LA, GL, M, KA5
  • Vesimelonikuutioita MA, LA, GL, M, KA5

Oppilasravintolassa Miehikkälässä ja Virolahdella tarjolla:

  • Feijoadaa MA, LA, GL, M
  • Riisiä MA, LA, GL, M, KA5
  • Salaattikuutioita MA, LA, GL, M, KA5
  • Kurkkusuikaleita MA, LA, GL, M, KA5
  • Vesimelonikuutioita MA, LA, GL, M, KA5

Makunne Ravintoloissa Kotkassa ja Kouvolassa tarjolla:

  • Tofua Moqueca MA, LA, GL, M, KA5
  • Feijoadaa MA, LA, GL, M
  • Riisiä MA, LA, GL, M, KA5
  • Hedelmävalikoima

Makunne Ravintolassa Haminassa tarjolla:

  • Tofua Moqueca MA, LA, GL, M, KA5
  • Hapanimelää possua MA, LA, GL, M
  • Riisiä MA, LA, GL, M, KA5
  • Hedelmävalikoima

 

LA = laktoositon
MA = maidoton
GL = gluteeniton
M = munaton
KA5 = vegaaninen

 

Feijoada ja Tofua Moqueca
– Brasilia-teemapäivän tähdet

Oppilas- ja Opiskelijaravintoloissa sekä Makunne Ravintoloissa vietetään marraskuussa teemapäivää Brasilia. Tuotekehitys on suunnitellut päivän ruokalistan maateeman mukaisesti ja tarjolle katetaan feijoadaa ja tofua moqueca.

Tuotekehityksen ideoimia maakohtaisia teemapäiviä esiintyy ruokalistoilla keskimäärin kaksi kertaa vuodessa. Alkuvuodesta 2024 tutustuttiin kreikkalaiseen ruokaan ja marraskuussa ovat vuorossa brasilialaiset herkut.

Pääruokina tarjoillaan riisin kanssa nautittavaa feijoadaa ja tofua moqueca. Feijoada on brasilialaista possu-papupataa. Mausteisen maukas ruoka pitää sisällään mm. possulastua, kidneypapuja, meetvurstisuikaleita, tomaattimurskaa, makeaa chilikastiketta ja runsaasti makuja antavia mausteita.

Teemapäivän kasvisruokana tarjoillaan vegaanista tofua moqueca. Moqueca on tyypillinen brasilialainen kookosmaitoa sisältävä muhennos, joka useimmiten pitää sisällään kalaa. Tuotekehityksen suunnittelema maistuva tofua moqueca ei sisällä kalaa, vaan pääraaka-aineena on nimensä mukaisesti tofu. Ruoan valmistuksessa käytetään mm. tofukuutioita, tomaattimurskaa, paprikakuutioita, kookoskermaa ja erilaisia mausteita.

Teemapäivinä ravintoloihin luodaan maateeman mukaista tunnelmaa erilaisilla koristeilla. Tänä vuonna Oppilas- ja Opiskelijaravintolat vastaanottavat syksyn aikana koristeluhaasteen. Yhdessä asiakkaiden kanssa luomme ravintoloihin ja ruokailuhetkiin teeman mukaista värikästä tunnelmaa. Bom apetite!

 

Ajankohtaista

Pyyhkäise vasemmalle

  • 20.3.2025

    Avoin työpaikka: Ravitsemistyöntekijä lähetyksen tiimiin Keskuskeittiö Kapyysiin Kotkaan

    Lue lisää

  • 12.3.2025

    Ravintoloissa teemapäivä Italia 14.3.2025

    Lue lisää

  • 3.3.2025

    Hyvää laskiaistiistaita 4.3.2025

    Lue lisää

  • 17.2.2025

    Lakoilla saattaa olla vaikutusta tuotetarjontaan

    Lue lisää

  • 13.2.2025

    Avoimia työpaikkoja: Ravitsemistyöntekijä ja kokki Ratamon keittiöön Kouvolaan

    Lue lisää

  • 13.2.2025

    Makunne Ravintola-Kahvila CafeToivo sulkeutuu 14.2.2025 poikkeuksellisesti klo 13.30

    Lue lisää

  • 4.2.2025

    Avoin työpaikka: Ravitsemistyöntekijä Kotkan koulujen palvelukeittiöön

    Lue lisää

  • 20.1.2025

    Tervetuloa kesäduuniin 2025 keittiöön – Haku päättyy 16.2.2025

    Lue lisää

  • 17.1.2025

    Avoin työpaikka: Varastonhoitaja Keskuskeittiö Kapyysiin Kotkaan

    Lue lisää

Kaikki ajankohtaiset