Lomakkeet

Text background shade

Kymijoen Ravintopalvelut Oy

Olemme mukana luomassa uusia toimintamalleja kestävän ruokajärjestelmän edistämiseksi ja ammattikeittiöiden kulutuksen päästöjen vähentämiseksi

Tulimme valituksi mukaan kolmivuotiseen kehitysohjelmaan, jossa luodaan uusia toimintamalleja kestävän ruokajärjestelmän edistämiseksi ja ammattikeittiöiden kulutuksen päästöjen vähentämiseksi.

Kehitysohjelmaan valittiin kymmenen ruokapalvelutoimijaa. Kanssamme kehittämässä ovat Arkea Oy, HY/Tvärminnen eläintieteellinen asema, Lempäälän kunnan ruokapalvelut, Mikkelin ruoka- ja puhtauspalvelut, Kaarea Oy, Kajaanin Mamselli -liikelaitos, Palmia Oy, Salon kaupungin ruoka- ja puhtauspalvelut ja Tuusulan kunnan ruokapalvelut.

Kehitysohjelma käynnistyy maaliskuussa Motivan kanssa yhteistyönä toteutettavina kokeiluina, joissa ruokapalvelut testaavat pienimuotoisesti hankeideoitaan.

Vastuulliset ruokapalvelut -kehitysohjelman toteutuksesta vastaa Savon  koulutuskuntayhtymä/EkoCentria yhteistyössä Ammattikeittiöosaajat ry:n, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Oy:n, Jyväskylän yliopiston, Motiva Oy:n ja  Ruokatieto Yhdistys ry:n kanssa. Ohjelmaa rahoittaa maa- ja metsätalousministeriö.

Ajankohtaista

Pyyhkäise vasemmalle

  • 9.5.2025

    Hyvää äitienpäivää 11.5.2025

    Lue lisää

  • 7.5.2025

    Makunne Ravintola-Kahvila CafeToivo sulkeutuu 12.5.2025 poikkeuksellisesti klo 12

    Lue lisää

  • 30.4.2025

    Hyvää vappua 2025

    Lue lisää

  • 17.4.2025

    Tutustu Kymijoen Ravintopalveluiden Vuosikatsaukseen 2024

    Lue lisää

  • 16.4.2025

    Hyvää pääsiäistä 2025

    Lue lisää

  • 11.4.2025

    Lakoilla saattaa olla vaikutusta tuotetarjontaan

    Lue lisää

  • 7.4.2025

    Uudet laskutusosoitteet 8.4.2025 alkaen

    Lue lisää

  • 4.4.2025

    Tilaa erityisruokavalio Oppilas- ja Opiskelijaravintolaan lukuvuodelle 2025-2026

    Lue lisää

  • 20.3.2025

    Avoin työpaikka: Ravitsemistyöntekijä lähetyksen tiimiin Keskuskeittiö Kapyysiin Kotkaan

    Lue lisää

Kaikki ajankohtaiset