Oiva on elintarvikevalvonnan valvontatietojen julkistamisjärjestelmä, jota koordinoi Ruokavirasto. Oivassa elintarvikevalvontaviranomaiset arvioivat hymynaamoin yrityksen elintarviketurvallisuutta, kuten elintarvikehygieniaa ja tuoteturvallisuutta.
Tarkastustulokset julkaistaan verkossa osoitteessa oivahymy.fi ja lisäksi Oiva-raportti on kiinnitettävä toimipisteen sisäänkäynnin yhteyteen kuluttajan tarkasteltavaksi. Valvontatietojen julkaisemisella pyritään lisäämään valvonnan läpinäkyvyyttä, sekä tuomaan elintarvikevalvonnan valvontatulokset kuluttajan käyttöön.
Oiva-arvioinnissa hymiöitä on neljä: oivallinen, hyvä, korjattavaa ja huono. Mitä leveämpi hymy on, sen paremmin elintarviketurvallisuusasiat toimipisteessä ovat. Aina kun Oiva hymyilee, elintarviketurvallisuus on kuluttajan kannalta yrityksessä hyvää.
Hae Kymijoen Ravintopalvelut Oy:n Oiva-valvontatietoja täältä: https://www.oivahymy.fi/hae-yrityksia/#text=Kymijoen%20Ravintopalvelut%20Oy
Artikkelin kuvat: Ruokavirasto
Ajankohtaista
Pyyhkäise vasemmalle
-
Meille töihin
20.3.2025
Avoin työpaikka: Ravitsemistyöntekijä lähetyksen tiimiin Keskuskeittiö Kapyysiin Kotkaan
Lue lisää
-
Uutinen
12.3.2025
Ravintoloissa teemapäivä Italia 14.3.2025
Lue lisää
-
Uutinen
3.3.2025
Hyvää laskiaistiistaita 4.3.2025
Lue lisää
-
Uutinen
17.2.2025
Lakoilla saattaa olla vaikutusta tuotetarjontaan
Lue lisää
-
Meille töihin
13.2.2025
Avoimia työpaikkoja: Ravitsemistyöntekijä ja kokki Ratamon keittiöön Kouvolaan
Lue lisää
-
Makunne Ravintolat
13.2.2025
Makunne Ravintola-Kahvila CafeToivo sulkeutuu 14.2.2025 poikkeuksellisesti klo 13.30
Lue lisää
-
Meille töihin
4.2.2025
Avoin työpaikka: Ravitsemistyöntekijä Kotkan koulujen palvelukeittiöön
Lue lisää
-
Meille töihin
20.1.2025
Tervetuloa kesäduuniin 2025 keittiöön – Haku päättyy 16.2.2025
Lue lisää
-
Meille töihin
17.1.2025
Avoin työpaikka: Varastonhoitaja Keskuskeittiö Kapyysiin Kotkaan
Lue lisää