Kymijoen Ravintopalvelut Oy on mukana Vastuulliset ruokapalvelut -kehitysohjelmassa (Varuke), jossa tuetaan julkisia ruokapalveluja tuottavia toimijoita toteuttamaan strategista ja konkreettista vastuullisuustyötä.
Osana kehitysohjelmaa toteutamme alkukevään 2022 aikana ruokahävikin vähentämiseen keskittyvän kehitystehtävän, jossa seuraamme ruokahävikkiä Ekamin Malmingin kampuksella Biovaaka Flow -palvelua hyödyntäen. Mittauksessa keskitytään keittiö-, tarjoilu- ja lautashävikkiin.
Ruokahävikin mittaus toteutetaan Malmingilla kevään aikana kahdesti. Ensimmäinen ruokahävikin alkukartoitusjakso toteutetaan viikoilla 5-6. Tämän pohjalta laaditaan tavoitteet ja kehitystoimet ruokahävikin vähentämiselle. Toinen mittausjakso, jolloin ruokalista on sama kuin alkukartoitusjaksolla, toteutetaan viikoilla 17-18. Seurannan päätteeksi käydään palautekeskustelu ja suunnitellaan jatkokehittämistoimenpiteitä. Viestimme kehitystehtävän tuloksista niiden valmistuttua.
Hyvinvointia ravinnosta vastuullisesti
Ajankohtaista
Pyyhkäise vasemmalle
-
Koulut ja oppilaitokset
18.11.2024
Huomio Makunne Ravintolan asiakas! Osallistu lounasravintolan asiakaskyselyyn 18.11.-1.12.2024
Lue lisää
-
Uutinen
8.11.2024
Hyvää isänpäivää 10.11.2024
Lue lisää
-
Makunne Ravintolat
7.11.2024
Makunne Ravintola-Kahvila Poijun uudet aukioloajat 11.11.2024 lähtien
Lue lisää
-
Uutinen
6.11.2024
Ravintoloissa teemapäivä Brasilia 7.11.2024
Lue lisää
-
Uutinen
1.11.2024
Hyvää pyhäinpäivää 2.11.2024
Lue lisää
-
Makunne Ravintolat
22.10.2024
Makunne Ravintola-Kahvila CafeToivon uudet aukioloajat 4.11.2024 lähtien
Lue lisää
-
Makunne Ravintolat
22.10.2024
Makunne Ravintola-Kahvila CafeToivo avoinna 11.11.2024 klo 8.30-10
Lue lisää
-
Uutinen
4.10.2024
Hyvää Vanhustenpäivää 6.10.2024
Lue lisää
-
Makunne Ravintolat
1.10.2024
Makunne Ravintola-Kahvila Poiju palvelee 7.10.-8.11.2024 klo 8-15, lounas tarjolla klo 10.30-13
Lue lisää