Kymijoen Ravintopalvelut Oy on mukana Vastuulliset ruokapalvelut -kehitysohjelmassa (Varuke), jossa tuetaan julkisia ruokapalveluja tuottavia toimijoita toteuttamaan strategista ja konkreettista vastuullisuustyötä.
Osana kehitysohjelmaa toteutamme alkukevään 2022 aikana ruokahävikin vähentämiseen keskittyvän kehitystehtävän, jossa seuraamme ruokahävikkiä Ekamin Malmingin kampuksella Biovaaka Flow -palvelua hyödyntäen. Mittauksessa keskitytään keittiö-, tarjoilu- ja lautashävikkiin.
Ruokahävikin mittaus toteutetaan Malmingilla kevään aikana kahdesti. Ensimmäinen ruokahävikin alkukartoitusjakso toteutetaan viikoilla 5-6. Tämän pohjalta laaditaan tavoitteet ja kehitystoimet ruokahävikin vähentämiselle. Toinen mittausjakso, jolloin ruokalista on sama kuin alkukartoitusjaksolla, toteutetaan viikoilla 17-18. Seurannan päätteeksi käydään palautekeskustelu ja suunnitellaan jatkokehittämistoimenpiteitä. Viestimme kehitystehtävän tuloksista niiden valmistuttua.
Hyvinvointia ravinnosta vastuullisesti
Ajankohtaista
Pyyhkäise vasemmalle
-
Meille töihin
20.3.2025
Avoin työpaikka: Ravitsemistyöntekijä lähetyksen tiimiin Keskuskeittiö Kapyysiin Kotkaan
Lue lisää
-
Uutinen
12.3.2025
Ravintoloissa teemapäivä Italia 14.3.2025
Lue lisää
-
Uutinen
3.3.2025
Hyvää laskiaistiistaita 4.3.2025
Lue lisää
-
Uutinen
17.2.2025
Lakoilla saattaa olla vaikutusta tuotetarjontaan
Lue lisää
-
Meille töihin
13.2.2025
Avoimia työpaikkoja: Ravitsemistyöntekijä ja kokki Ratamon keittiöön Kouvolaan
Lue lisää
-
Makunne Ravintolat
13.2.2025
Makunne Ravintola-Kahvila CafeToivo sulkeutuu 14.2.2025 poikkeuksellisesti klo 13.30
Lue lisää
-
Meille töihin
4.2.2025
Avoin työpaikka: Ravitsemistyöntekijä Kotkan koulujen palvelukeittiöön
Lue lisää
-
Meille töihin
20.1.2025
Tervetuloa kesäduuniin 2025 keittiöön – Haku päättyy 16.2.2025
Lue lisää
-
Meille töihin
17.1.2025
Avoin työpaikka: Varastonhoitaja Keskuskeittiö Kapyysiin Kotkaan
Lue lisää