Lomakkeet

Text background shade

Kymijoen Ravintopalvelut Oy

Keskitymme Vastuulliset ruokapalvelut -kehitysohjelmassa ruokahävikin vähentämiseen

Kymijoen Ravintopalvelut Oy on mukana Vastuulliset ruokapalvelut -kehitysohjelmassa (Varuke), jossa tuetaan julkisia ruokapalveluja tuottavia toimijoita toteuttamaan strategista ja konkreettista vastuullisuustyötä.

Osana kehitysohjelmaa toteutamme alkukevään 2022 aikana ruokahävikin vähentämiseen keskittyvän kehitystehtävän, jossa seuraamme ruokahävikkiä Ekamin Malmingin kampuksella Biovaaka Flow -palvelua hyödyntäen. Mittauksessa keskitytään keittiö-, tarjoilu- ja lautashävikkiin.

Ruokahävikin mittaus toteutetaan Malmingilla kevään aikana kahdesti. Ensimmäinen ruokahävikin alkukartoitusjakso toteutetaan viikoilla 5-6. Tämän pohjalta laaditaan tavoitteet ja kehitystoimet ruokahävikin vähentämiselle. Toinen mittausjakso, jolloin ruokalista on sama kuin alkukartoitusjaksolla, toteutetaan viikoilla 17-18. Seurannan päätteeksi käydään palautekeskustelu ja suunnitellaan jatkokehittämistoimenpiteitä. Viestimme kehitystehtävän tuloksista niiden valmistuttua.

Hyvinvointia ravinnosta vastuullisesti

Logo, jossa lukee Hyvinvointia ravinnosta vastuullisesti

Ajankohtaista

Pyyhkäise vasemmalle

  • 4.10.2024

    Makunne Ravintola-Kahvila CafeToivossa ei lounastarjoilua 18.10.2024

    Lue lisää

  • 4.10.2024

    Hyvää Vanhustenpäivää 6.10.2024

    Lue lisää

  • 1.10.2024

    Makunne Ravintola-Kahvila Poiju palvelee 7.10.-8.11.2024 klo 8-15, lounas tarjolla klo 10.30-13

    Lue lisää

  • 24.9.2024

    Kiitos Hyväntuulen messujen vierailijoille

    Lue lisää

  • 23.9.2024

    Hävikkiviikko 23. – 29.9.2024 kannustaa ruokahävikin pienentämiseen

    Lue lisää

  • 20.9.2024

    Virkisty smoothiella – nappaa reseptit talteen

    Lue lisää

  • 13.9.2024

    Olemme mukana Hyväntuulen messuilla Kotkan Satama Areenalla 21.-22.9.2024

    Lue lisää

  • 9.9.2024

    Kasvisten maistelupaketit päiväkoteihin ja esikouluihin viikolla 37/2024

    Lue lisää

  • 8.9.2024

    Kasvisruokareseptikilpailu 2025 Ekamin opiskelijoille

    Lue lisää

Kaikki ajankohtaiset