Etsimme osaavia ja joustavasti vaihteleviin työaikoihin suhtautuvia ravitsemistyöntekijöitä ja kokkeja keikkatöihin. Tarjolla on eripituisia lyhyitä sijaisuuksia päivistä kuukausiin sekä valmistus- että palvelukeittiöissä. Työtehtäviä on mm. astiahuollossa, ruoan esillelaitossa, ruoanvalmistuksessa, varastoinnissa ja tavaroiden lähetyksessä.
Työaika sijoittuu valmistuskeittiössä arkipäiviin ja viikonloppuihin n. klo 6 – 16.30 välille. Palvelukeittiöissä työskennellään pääosin arkisin klo 7 – 16 välillä. Haemme erityisesti henkilöitä, jotka pystyvät lähtemään töihin joustavasti lyhyelläkin varoitusajalla.
Hakijoilta edellytämme ruokapalvelualan koulutusta tai työkokemusta keittiötyöskentelystä sekä hygieniapassia.
Kiinnostuitko?
Tule meille keikkatöihin Sarastia Rekryn kautta:
https://customers.nextime.fi/sarastiarekry/ng/m#/job/8033/lang/fi
Tiesitkö, että Sarastia Rekry maksaa palkan joka perjantai!
Tutustu Sarastia Rekryn palveluun verkkosivuilta: https://www.sarastiarekry.fi/
Ajankohtaista
Pyyhkäise vasemmalle
-
Meille töihin
20.3.2025
Avoin työpaikka: Ravitsemistyöntekijä lähetyksen tiimiin Keskuskeittiö Kapyysiin Kotkaan
Lue lisää
-
Uutinen
12.3.2025
Ravintoloissa teemapäivä Italia 14.3.2025
Lue lisää
-
Uutinen
3.3.2025
Hyvää laskiaistiistaita 4.3.2025
Lue lisää
-
Uutinen
17.2.2025
Lakoilla saattaa olla vaikutusta tuotetarjontaan
Lue lisää
-
Meille töihin
13.2.2025
Avoimia työpaikkoja: Ravitsemistyöntekijä ja kokki Ratamon keittiöön Kouvolaan
Lue lisää
-
Makunne Ravintolat
13.2.2025
Makunne Ravintola-Kahvila CafeToivo sulkeutuu 14.2.2025 poikkeuksellisesti klo 13.30
Lue lisää
-
Meille töihin
4.2.2025
Avoin työpaikka: Ravitsemistyöntekijä Kotkan koulujen palvelukeittiöön
Lue lisää
-
Meille töihin
20.1.2025
Tervetuloa kesäduuniin 2025 keittiöön – Haku päättyy 16.2.2025
Lue lisää
-
Meille töihin
17.1.2025
Avoin työpaikka: Varastonhoitaja Keskuskeittiö Kapyysiin Kotkaan
Lue lisää