Kasvisruokareseptikilpailu 2023 koululaisille ja opiskelijoille – voittajana seitankastike täysjyväohralla
Järjestimme kasvisruokareseptikilpailun 2023, jonka tavoitteena oli löytää uusia, lapsille ja nuorille maistuvia kasvisruokia koulujen ruokalistalle. Kilpailuun sai osallistua yksin tai ryhmässä.
Vastaanotimme useita erinomaisia reseptejä, lämmin kiitos kaikille reseptinsä lähettäneille.
Tuotekehitys kävi reseptit läpi ja reseptikilpailun voittajaksi julkistettiin seitankastike täysjyväohralla.
Seitan on lihaa muistuttava kasviproteiini, joka valmistetaan vehnägluteenista.
Voittajareseptin suunnittelijat ovat Kotkan lyseon oppilaita. Oppilaat palkittiin esim. välipalan valmistukseen soveltuvilla voileipägrilleillä.
Tuotekehitys muokkaa reseptin tuotantotapaamme ja suurelle joukolle sopivaksi. Maukasta seitankastiketta ja täysjyväohraa tarjoillaan kouluilla toukokuussa.
Kiitos kaikille reseptinsä lähettäneille mielenkiinnosta kilpailua kohtaan ja mukavaa alkavaa kevättä.
Lisätietoa kilpailusta:
Anu Mikkola, ravitsemussuunnittelija
anu.mikkola@makunne.fi, p. 040 482 8299
Reseptin suunnittelijat palkittiin Kotkan lyseolla 21.4.2023.
Palkintoja ojentamassa tuotekehittäjät Heidi ja Sanna.
Ajankohtaista
Pyyhkäise vasemmalle
-
Uutinen
11.4.2025
Lakolla saattaa olla vaikutusta tuotetarjontaan
Lue lisää
-
Uutinen
7.4.2025
Uudet laskutusosoitteet 8.4.2025 alkaen
Lue lisää
-
Koulut ja oppilaitokset
4.4.2025
Tilaa erityisruokavalio Oppilas- ja Opiskelijaravintolaan lukuvuodelle 2025-2026
Lue lisää
-
Meille töihin
20.3.2025
Avoin työpaikka: Ravitsemistyöntekijä lähetyksen tiimiin Keskuskeittiö Kapyysiin Kotkaan
Lue lisää
-
Uutinen
12.3.2025
Ravintoloissa teemapäivä Italia 14.3.2025
Lue lisää
-
Uutinen
3.3.2025
Hyvää laskiaistiistaita 4.3.2025
Lue lisää
-
Uutinen
17.2.2025
Lakoilla saattaa olla vaikutusta tuotetarjontaan
Lue lisää
-
Meille töihin
13.2.2025
Avoimia työpaikkoja: Ravitsemistyöntekijä ja kokki Ratamon keittiöön Kouvolaan
Lue lisää
-
Makunne Ravintolat
13.2.2025
Makunne Ravintola-Kahvila CafeToivo sulkeutuu 14.2.2025 poikkeuksellisesti klo 13.30
Lue lisää