Lomakkeet

Text background shade

Kymijoen Ravintopalvelut Oy

Ammattikeittiön varastolla tunnetaan tuotteet ja tuotannon tilaustarpeet

Ammattikeittiössä, kuten keskuskeittiö Kapyysissa Kotkassa, sujuvat varastotoiminnot ovat keskeinen osa koko ruokatuotantoprosessia. Varaston tiimin koulutetut ammattilaiset pitävät huolen tarvittavien raaka-aineiden ja tuotteiden tilaamisesta, vastaanottamisesta, saapuvan tavaran tarkastamisesta ja varastoinnista. Varastotoimintojen lisäksi tiimin jäsenet tuovat osaamistaan myös tuotteiden pakkaamiseen. Tuotteiden kierto on Kapyysissa nopeaa ja varaston kautta kulkevat ruoan valmistamiseen liittyvien tuotteiden lisäksi erilaiset elintarvikkeet sekä ravintopalveluiden omien toimipisteiden, että asiakkaiden toimipisteiden käyttöön.

Varastossa työskentely on sekä henkisesti että fyysisesti vaativaa, ja työssä menestyminen edellyttää elintarvikkeiden tuntemusta. Varastonhoitajalla on suuri vastuu raaka-ainetilauksista, jonka johdosta häneltä on hyvä löytyä paineensietokykyä, pelisilmää kokonaisuuksille ja kykyä mukautua muutoksiin.

Kapyysin varaston tiimissä työskennellään eri vuoroissa, pääsääntöisesti arkipäivinä aamusta iltapäivään. Omasta kunnosta on osattava pitää huolta, sillä päivän aikana käsien kautta kulkeutuu kilo, jos toinenkin.  Työnantajan tarjoamasta vuosittaisesta liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedusta voi jokainen valita tähän itselleen tarpeellista tukea.

Varaston tiimi pitää sisällään työhönsä sitoutuneita iloisia ammattilaisia, jotka myönteisellä asenteellaan pärjäävät kovassakin paineessa. Yhteen hiilen puhaltamalla selätetään suurimmatkin haasteet, tässä tiimissä ketään ei jätetä yksin!

Pyyhkäise vasemmalle

  • Meille töihin

  • Avoin työhakemus