Lomakkeet

Text background shade

Kymijoen Ravintopalvelut Oy

Ammattikeittiön lämpimässä keittiössä valmistuvat maukkaat, ravitsevat ja monipuoliset ruoat

Ammattikeittiössä, kuten keskuskeittiö Kapyysissa, lämpimän keittiön osastolla työskentelee joukko ripeitä ja vastuuntuntoisia kokkeja. Lämpimän keittiön tiimi valmistaa ravitsevaa ja monipuolista ruokaa päivän jokaiseen ateriointihetkeen; aamupalalle, lounaalle, välipalalle, päivälliselle ja iltapalalle.

Ruoan valmistaminen vaatii tarkkuutta. Raaka-aineet punnitaan huolellisesti ja ruoan valmistamisessa noudatetaan tarkasti reseptiikkaa. Näin voimme tarjota asiakkaillemme korkealaatuista ja maistuvaa ruokaa.

Lämpimän keittiön tiimistä löytyvät selkeät työnkuvat ja ohjeet. Ne ovat tärkeä osa työn onnistumista. Padat ja uunit höyryävät vuoden jokaisena päivänä ja työvuorot sijoittuvat klo 5.00 – 16.30 välille.

Kokin työssä vaaditaan hyvää paineensietokykyä, oma-aloitteisuutta ja taitoa työskennellä sekä ryhmässä, että itsenäisesti. Työ on vaihtelevaa, mutta joskus myös fyysistä. Hyvät sosiaaliset taidot auttavat selviämään tiukoistakin tilanteista.


Tiimin ajatuksia työstä ja työyhteisöstä

Lämpimän keittiön tiimi pitää työtehtäviään monipuolisina, selkeinä ja joskus myös fyysisinä, sillä valmistettavat ruokamäärät ovat laajan asiakaskunnan myötä suuria.  Tiimi kuvaa itseään temperamenttiseksi, auttavaiseksi ja ystävälliseksi, jossa laaja ikäjakauma koetaan rikkautena. Työnantajaa kiitetään hyvistä työeduista, esimerkiksi työkengistä, joita hankitaan koko henkilökunnalle kahden vuoden välein. Hyvä jalkine on lähes koko päivän jalkeilla viihtyvän kokin hyvä ystävä!

Pyyhkäise vasemmalle

  • Meille töihin

  • Avoin työhakemus