Lomakkeet

Text background shade

Kymijoen Ravintopalvelut Oy

Ammattikeittiön lähetyksen tiimissä tarkkuus on valttia

Suuremmissa ammattikeittiöissä, kuten Keskuskeittiö Kapyysissa Kotkassa, on erillinen lähetyksen tiimi. Tämän tiimin tehtävänä on huolehtia siitä, että kaikki keittiöllä valmistetut ateriat pakataan asianmukaisesti ja lähetetään eteenpäin asiakkaille sovitussa aikataulussa. Kuljettajien matkaan pakataan tällä osastolla myös asiakkaiden tilaamia peruselintarvikkeita, kuten leipää, kahvia, maitoa ja kasviksia.

Kapyysin lähetyksen tiimissä työskentelee joukko ripeitä ja tarkkoja ravitsemistyöntekijöitä, joiden hymy ei hyydy kylmissäkään työskentelytiloissa. Lämpösäilytystä vaativat tuotteet pakataan niille soveltuviin kuljetusvälineisiin ja kylmätuotteet pakataan jäähdytetyissä tiloissa asianmukaisesti pukeutuneena katkeamatonta kylmäketjua vaalien.

Iloisessa ja huumorintajuisessa tiimissä puhalletaan yhteen hiileen. Työkaverin apuna ollaan myös yllättävissä tilanteissa. Työtehtävät ovat monipuolisia ja sopivasti haastavia. Lähetyksessä työ on melko fyysistä, jota tuetaan kiinnittämällä huomiota hyvään työergonomiaan.

Keskuskeittiö Kapyysi palvelee asiakkaitaan vuoden jokaisena päivänä, joten tiimin osaamista tarvitaan päivittäin. Työvuorot vaihtelevat työnkierron mukaan ja sijoittuvat aamusta iltapäivään.


Tiimin ajatuksia työstä ja työyhteisöstä

Kapyysin lähetyksen tiimi kuvailee työtehtävien olevan monipuolisia, sopivan haastavia ja fyysisiä, olematta kuitenkaan liian raskaita. Työtehtävät edellyttävät tarkkaavaista työskentelyä reippaassa työtahdissa, mutta työtä on hauska tehdä ja se on helppo oppia. Työaikoja pidetään monipuolisina ja vaihtelevien työpisteiden katsotaan tuovan mukavasti liikkuvuutta työhön.

Omaa tiimiään he kuvailevat seuraavasti: ”huumorintajuinen, läheinen ja rehellinen, mahtava ja osaava, kaikki otetaan huomioon, hyvä, mukavat työkaverit, autetaan toisia, pidempään työtä tehneillä on varma osaaminen, toisten kanssa toimeentuleva, helppo kysyä neuvoa epävarmuuden hetkinä, helppo tulla mukaan porukkaan, paras, I love it!”

Pyyhkäise vasemmalle

  • Meille töihin

  • Avoin työhakemus