Lomakkeet

Text background shade

Kymijoen Ravintopalvelut Oy

Ammattikeittiön kylmäruokakeittiössä sykkivät lämpimät sydämet

Keskuskeittiö Kapyysissa valmistetaan ruokaa kylmävalmistusmenetelmällä muiden ruoan tuotantotapojen rinnalla. Kylmäruokavalmistuksessa ruoka kootaan Keskuskeittiöllä jäähdytetyissä tiloissa kylmistä raaka-aineista, josta se kuljetetaan kylmänä palvelukeittiöihin kypsennettäväksi.

Kylmävalmistuksen tiimi huolehtii kylmäkeittiön tiloissa kylmävalmistusmenetelmällä tehtävästä ruoasta. Menetelmällä valmistetaan erilaisia ruokia, sekä jälkiruokia useille eri asiakasryhmille. Kaikissa Kotkan alueen kouluissa ruoka kypsennetään lähellä asiakasta mahdollisimman lähellä ruokailuajankohtaa ja ruoan valmistus on alkanut pääsääntöisesti Kapyysin kylmäkeittiön tiimin osaavissa käsissä. Tiimi tekee aktiivisesti yhteistyötä tuotekehityksen ja muiden Kapyysin osastojen kanssa.

Tiimissä työskentelee arkipäivisin neljä vakaan ammattitaidon omaavaa kokkia. Kylmävalmistuksessa työskentely tapahtuu asianmukaisesti pukeutuneena +6 asteen lämpötilassa, mutta se ei saa meidän iloisen kylmäkeittiön tiimin hymyä hyytymään. Ruokaa valmistellaan lämpimällä sydämellä.


Tiimin ajatuksia työstä ja työyhteisöstä

Kapyysin kylmäkeittiön tiimi kuvaili työtehtäviään haasteellisiksi ja mielekkäiksi. Päivät vaihtelevat, mutta tiimin ryhmähenki pysyy hyvänä ja tiiviinä. Työkaverit kunnioittavat toisiaan ja ovat aina valmiita auttamaan ja vierailemaan tarpeen tullen myös muilla osastoilla. Työnantajaa kiitetään mm. sopivista työvaatteista, joilla on merkittävä rooli erityisesti kylmissä tiloissa työskennellessä, sekä ateriaedusta. Hyvä lounas tuo virtaa työpäivään.

Pyyhkäise vasemmalle

  • Meille töihin

  • Avoin työhakemus