Lomakkeet

Text background shade

Kymijoen Ravintopalvelut Oy

Ammattikeittiön dieetissä hallitaan erityisruokavaliot

Ammattikeittiössä, kuten keskuskeittiö Kapyysissa Kotkassa, työskentelee oma dieettitiimi. Dieetti-osastolla huolehditaan siitä, että jokainen asiakas saa oman erityisruokavalionsa mukaisen maukkaan ja ravitsevan aterian.

Kapyysin dieetin tiimissä työskentelee luovia ja innokkaita ammattilaisia. Tiiviiseen porukkaan kuuluu dieettikokkeja, ravitsemistyöntekijöitä ja tuotantoassistentti, joille kaikille erityisruokavaliot ovat sydämen asia. Tällä osastolla arvostetaan oman ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, joten erityisruokavalioiden ja ravitsemuksen uusia tuulia seurataan ahkerasti.

Tiimissä jaetaan uusia ideoita sekä kannustetaan ja autetaan työkavereita. Työ vaatii erityistä tarkkuutta, sekä tarjoaa haasteita ja vaihtelevia päiviä. Dieettikeittiön työn tukena on myös toimivaksi testattu reseptiikka.


Tiimin ajatuksia työstä ja työyhteisöstä

Kapyysin dieettitiimi kuvailee omien työtehtävien olevan monipuolisia ja haasteellisia. Työssään he pääsevät hyödyntämään erikoisammattiosaamista ja valmistamaan perinteisin menetelmin ruokia yksittäisille asiakkaille.

Omaa tiimiä pidetään luovana, tiiviinä ja sopivan kokoisena, jossa kannustetaan muita. Työnantajaa kiitetään mm. opiskeluun kannustamisesta ja opiskelun tukemisesta, sekä mahdollisuudesta työyhteisön ja ruokien kehittämiseen.

Pyyhkäise vasemmalle

  • Meille töihin

  • Avoin työhakemus