Lomakkeet

Text background shade

Kymijoen Ravintopalvelut Oy

Ammattikeittiön astiahuollossa puhtaus on pääasia

Ammattikeittiössä, kuten keskuskeittiö Kapyysissa Kotkassa, on oma astiahuollon osasto. Osastolla pidetään huolta siitä, että kaikki asiakkailta palautuvat astiat, kuljetuslaatikot ja kuormat puretaan ja puhdistetaan tuotannon käyttöön oikea-aikaisesti. Kapyysissa astiahuollon osaajat osallistuvat myös keskitetyn ruoanjaon hihnajakeluun, huolehtien myös hihnajaon sujuvuudesta ja puhtaudesta.

Astiahuolto on oleellinen osa elintarvikehygieniaa. Tiimissä työskentelee kymmenen ravitsemistyöntekijää sulavalla ja hyvällä yhteistyöllä. Työ vaatii tekijältä hyvää fyysistä kuntoa ja työn apuna toimivat hyvin suunniteltu astianpesuosasto koneineen.

Tiimin työskentely on nopeaa, tehokasta, tarkkaa ja järjestelmällistä. Järjestyksestä pidetään huoli yhdessä. Osastolla palvellaan sisäisiä asiakkaita, kuten Kapyysin muita osastoja, ja talon ulkopuolella olevia asiakkaita ilolla ja ammattitaidolla itseään kehittäen vuoden jokaisena päivänä. Astiahuollon viimeisin työvuoro päättyy päivittäin viimeistään klo 16.30.

Astiahuollon tiimi ottaa uudet työntekijät ilolla vastaan ja huolehtii opastuksen luonnollisesti ja hyvin. Tarvittaessa autetaan oman tiimin ja muiden osastojen työntekijöitä, onhan työskentely Kapyysissa omista tiimeistä ja osastoista huolimatta kokonaisuudessaan yhteispeliä.


Tiimin ajatuksia työstä ja työyhteisöstä

Kapyysin astiahuollon tiimi kuvaili työtehtäviään monipuolisiksi ja mielenkiintoisiksi. Työnkuvat ovat vaihtelevia ja työtehtävät selkeitä. Fyysisesti raskasta työtä riittää, mutta päivät kuluvat ystävällisten työkavereiden seurassa joutuisasti. Vaihtelevat työajat mahdollistavat myös mukavasti arkivapaita.

Omaa tiimiä pidetään osaavana ja ystävällisenä. Erilaisten ja eri-ikäisten kanssa työskentely nähdään rikkautena. Työnantajaa pidetään alueellisesti merkittävänä työnantajana, joka tarjoaa mm. turvallisen yhteisiä arvoja vaalivan työpaikan ja varman palkan.

Pyyhkäise vasemmalle

  • Meille töihin

  • Avoin työhakemus