Ruokalistasuunnittelutiimimme kokoontuu säännöllisesti. Eri asiakasryhmien ruokalistat suunnitellaan jo hyvissä ajoin etukäteen.
Ravitsemussuunnittelijan avulla varmistamme, että kaikille asiakkaille tarjotaan voimassa olevien ravitsemussuositusten mukaista ruokaa. Ravintoainelaskelmien pohjalta asiakasryhmille suunnitellaan sopivat ateriakokonaisuudet ja ruokalistat, joissa on huomioitu myös ruoan aistinvaraiset ominaisuudet, asiakasvaatimukset ja -toiveet, erityisruokavaliot, kustannukset sekä kuluvalle vuodelle suunnitellut teemat ja juhlapäivät.
Ravitsemussuunnittelijan työtä tukee tuotekehitystiimi. Tuotekehityksen tehtäviin kuuluvat mm. jo käytössä olevan reseptiikan ylläpito ja jatkuva kehittäminen, uuden reseptiikan ideointi sekä uusien reseptien ja tuotteiden testaaminen.
Huomioimme vuonna 2025 teemat ja juhlapäivät ruokalistoillamme alla olevan kuvan mukaisesti.
Taulukko on tarkasteltavissa myös pdf-versiona täältä: Teemat ja juhlapäivät 2025 (pdf)
Maukasta vuotta 2025 kaikille!
Ajankohtaista
Pyyhkäise vasemmalle
-
Uutinen
16.12.2024
Makunne Ravintoloissa joululounas 19.12.2024
Lue lisää
-
Uutinen
16.12.2024
Lämmintä joulua ja hyvää uutta vuotta 2025
Lue lisää
-
Uutinen
13.12.2024
Muutoksia Makunne Ravintoloiden lounashintoihin 1.1.2025 alkaen
Lue lisää
-
Uutinen
11.12.2024
Oppilas- ja opiskelijaravintoloissa joululounas 11.12.2024
Lue lisää
-
Uutinen
10.12.2024
Hyvä ravitsemus on tärkeää jokaisessa elämänvaiheessa – Kymijoen Ravintopalvelut Oy 20 vuotta Kymenlaakson hyvinvoinnin edistäjänä
Lue lisää
-
Ravitsemus
9.12.2024
Teemat ja juhlapäivät ruokalistoilla 2025
Lue lisää
-
Makunne Ravintolat
9.12.2024
Makunne Ravintola-Kahvila CafeToivo suljettu 23.-27.12.2024
Lue lisää
-
Makunne Ravintolat
8.12.2024
Muutoksia Makunne Ravintoloiden aukioloissa joululounaspäivänä 19.12.2024
Lue lisää
-
Uutinen
5.12.2024
Hyvää itsenäisyyspäivää 6.12.2024
Lue lisää