Kasvis-perunagratiinia tarjoilemme mm. asumispalveluyksiköissä.
Mikäli haluaisit kokata tätä maistuvaa kasvisruokaa kotona, kokeile alla olevaa reseptiä!
Resepti myötäilee ammattikeittiössä käyttämäämme reseptiä, josta tuotekehitys on loihtinut kotikeittiöihin sopivan version.
KASVIS-PERUNAGRATIINI
laktoositon, gluteeniton (noin 5 annosta)
Ainekset
4 dl kylmä vesi
2 rkl maissitärkkelys
200 g sulatejuustovalmiste, esim. Valio Koskenlaskija
Ruoka&Dippi 250 g cheddar laktoositon
1 dl kasvirasvasekoite tai
ruokakerma 15 % laktoositon
1 tl hieno sokeri
1 tl paprikajauhe
1 tl sipulijauhe
1 tl suola
2 tl basilika
1,1 kg peruna&keittokasvis pakaste
200 g Valio Mifu ruokarae original 330 g laktoositon
Valmistus
Kaada kylmä vesi valmistusastiaan ja sekoita maissitärkkelys veteen.
Sekoita joukkoon sulatejuusto, kasvirasvasekoite tai ruokakerma ja mausteet.
Lisää seokseen lopuksi peruna&keittokasvis-pakaste ja Mifu-rae.
Sekoita kaikki ainekset keskenään.
Kaada seos voideltuun uunivuokaan, tasoita pinta.
Paista 175 asteessa n. 2 tuntia.
Valmista tuli – hyvää ruokahalua!
Kuva aineksista:
Kuva valmiista ruoasta:
Kuva ruoasta lautasella:
Ajankohtaista
Pyyhkäise vasemmalle
-
Uutinen
9.5.2025
Hyvää äitienpäivää 11.5.2025
Lue lisää
-
Makunne Ravintolat
7.5.2025
Makunne Ravintola-Kahvila CafeToivo sulkeutuu 12.5.2025 poikkeuksellisesti klo 12
Lue lisää
-
Uutinen
30.4.2025
Hyvää vappua 2025
Lue lisää
-
Uutinen
17.4.2025
Tutustu Kymijoen Ravintopalveluiden Vuosikatsaukseen 2024
Lue lisää
-
Uutinen
16.4.2025
Hyvää pääsiäistä 2025
Lue lisää
-
Uutinen
11.4.2025
Lakoilla saattaa olla vaikutusta tuotetarjontaan
Lue lisää
-
Uutinen
7.4.2025
Uudet laskutusosoitteet 8.4.2025 alkaen
Lue lisää
-
Koulut ja oppilaitokset
4.4.2025
Tilaa erityisruokavalio Oppilas- ja Opiskelijaravintolaan lukuvuodelle 2025-2026
Lue lisää
-
Meille töihin
20.3.2025
Avoin työpaikka: Ravitsemistyöntekijä lähetyksen tiimiin Keskuskeittiö Kapyysiin Kotkaan
Lue lisää