Ruokalistasuunnittelutiimimme kokoontuu säännöllisesti. Eri asiakasryhmien ruokalistat suunnitellaan jo hyvissä ajoin etukäteen.
Ravitsemussuunnittelijan avulla varmistamme, että kaikille asiakkaille tarjotaan voimassa olevien ravitsemussuositusten mukaista ruokaa. Ravintoainelaskelmien pohjalta asiakasryhmille suunnitellaan sopivat ateriakokonaisuudet ja ruokalistat, joissa on huomioitu myös ruoan aistinvaraiset ominaisuudet, asiakasvaatimukset ja -toiveet, erityisruokavaliot, kustannukset sekä kuluvalle vuodelle suunnitellut teemat ja juhlapäivät.
Ravitsemussuunnittelijan työtä tukee tuotekehitystiimi. Tuotekehityksen tehtäviin kuuluvat mm. jo käytössä olevan reseptiikan ylläpito ja jatkuva kehittäminen, uuden reseptiikan ideointi sekä uusien reseptien ja tuotteiden testaaminen.
Huomioimme vuonna 2023 teemat ja juhlapäivät ruokalistoillamme alla olevan kuvan mukaisesti.
Taulukko on tarkasteltavissa myös pdf-versiona täältä: Teemat ja juhlapäivät 2023 (pdf)
Maukasta vuotta 2023 kaikille!
Huomio! Taulukkoa päivitetty 20.7.2023
Ajankohtaista
Pyyhkäise vasemmalle
-
Meille töihin
13.1.2025
Avoin työpaikka: Dieettikokki Keskuskeittiö Kapyysiin Kotkaan
Lue lisää
-
Uutinen
7.1.2025
Ruokalistat eivät ole luettavissa 7.1.2025 klo 15.45-16.15 järjestelmäpäivityksen vuoksi
Lue lisää
-
Uutinen
3.1.2025
Hyvää loppiaista 6.1.2025
Lue lisää
-
Koulut ja oppilaitokset
3.1.2025
Koulujen Toiveruokaäänestyksen 2025 suosikkina kanatortillat/kasvistortillat
Lue lisää
-
Uutinen
16.12.2024
Makunne Ravintoloissa joululounas 19.12.2024
Lue lisää
-
Uutinen
16.12.2024
Lämmintä joulua ja hyvää uutta vuotta 2025
Lue lisää
-
Uutinen
13.12.2024
Muutoksia Makunne Ravintoloiden lounashintoihin 1.1.2025 alkaen
Lue lisää
-
Uutinen
11.12.2024
Oppilas- ja opiskelijaravintoloissa joululounas 11.12.2024
Lue lisää
-
Uutinen
10.12.2024
Hyvä ravitsemus on tärkeää jokaisessa elämänvaiheessa – Kymijoen Ravintopalvelut Oy 20 vuotta Kymenlaakson hyvinvoinnin edistäjänä
Lue lisää