Lomakkeet

Anna palautetta

Text background shade

Kymijoen Ravintopalvelut Oy

Äänestä kanssamme tuotantopäällikkö Jyrki Karppinen PRO-kilpailuun

PRO on tunnustuspalkinto horeca-alan ammattilaisille

Kymijoen Ravintopalveluiden ehdokas PRO 2022 -kilpailun ammattikeittiön päällikkö sarjaan on tuotantopäällikkö Jyrki Karppinen

Äänestetään yhdessä Jyrki mukaan kilpailuun!

Jyrki Karppinen vastaa tuotantopäällikkönä ravintopalveluiden tuotantoprosesseista ja n. 15 000 annoksen valmistamisesta yhdessä ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa. Jyrki huolehtii strategian mukaisesta tuotantoprosessien kehittämisestä ja toiminnasta, asetettuja mittareita seuraten. Ruokaa valmistetaan ammattitaidolla, turvallisesti, vastuullisesti ja tehokkaasti asiakkaiden tarpeet huomioiden. Jyrki vastaa lisäksi elintarvike-, pesuaine- ja tarvikehankinnoista, toimittajayhteistyöstä sekä yhdessä ravitsemussuunnittelijan kanssa valtakunnallisten ravitsemussuositusten toteutumisesta. Jyrkin vastuulle kuuluvat myös Ammattikeittiö Kapyysin toiminnan organisointi ja johtaminen.

Jyrki on alan arvostettu ammattilainen, joka on aktiivisesti mukana kehittämässä niin Kymijoen Ravintopalveluiden toimintaa, kuin koko alan toimintaa useiden valtakunnallisten työryhmien kautta. Työkaverina Jyrki on yhteistyökykyinen, kokonaisuuden huomioiva ja eteenpäin katsova joukkuepeluri. Huumorintajuinen pitkän linjan keittiöammattilainen omaa jämäkän reilun asenteen työtä ja työkavereita kohtaan.


Näin ehdotat Jyrkiä vuoden 2022 PRO tunnustuspalkinnon saajaksi:

1. Mene osoitteeseen:  https://propalkinnot.fi/ehdota/

2. Valitse

Ehdokkaan sarjaksi: Ammattikeittiön päällikkö
Ehdokkaan etunimi: Jyrki
Ehdokkaan sukunimi: Karppinen
Ehdokkaan työpaikka: Kymijoen Ravintopalvelut Oy
Työpaikan paikkakunta: Kotka
Lisää perustelut – vinkkiä perusteluihin löydät yllä olevasta kuvauksesta

Täytä muut tarvittavat kohdat ja klikkaa ehdota!


Ehdota kanssamme Jyrkiä ammattikeittiön päällikkö sarjaan 15.11.2021 mennessä!

 

Lisätietoja kilpailusta löydät osoitteesta: https://propalkinnot.fi/
Kilpailuun päässeet finalistit julkaistaan PRO-kilpailun verkkosivuilla 3.1.2022. PRO-palkitut selviävät PRO-gaalassa Helsingin Messukeskuksessa 10.3.2022.

Ajankohtaista

Pyyhkäise vasemmalle

  • 3.12.2021

    Makunne Ravintola-Kahvila CafeToivo Kotkan kaupungintalolla suljettu 13.12. klo 12-13

    Lue lisää

  • 2.12.2021

    Ravintoloissa itsenäisyyspäivän kunniaksi juhlalounas 3.12.2021

    Lue lisää

  • 1.12.2021

    Avoimet työpaikat Kotkassa: Ravitsemistyöntekijöitä Keskuskeittiö Kapyysiin – Haku päättyy 9.1.2022

    Lue lisää

  • 24.11.2021

    Ravintoloissa pikkujoululounas 25.11.2021

    Lue lisää

  • 1.11.2021

    Ratamokeskuksen keittiö Kouvolassa aloittaa toimintansa vuonna 2022

    Lue lisää

  • 21.10.2021

    Tavataan TE-livessä! Olemme esillä Kaakkois-Suomen TE-palveluiden TE-livessä tiistaina 2.11.2021 klo 14

    Lue lisää

  • 21.10.2021

    Kiinnostaako keikkatyö meillä? Osallistu Sarastia Rekryn keikkainfoon 27.10.2021 klo 17-18

    Lue lisää

  • 20.10.2021

    Äänestä kanssamme tuotantopäällikkö Jyrki Karppinen PRO-kilpailuun

    Lue lisää

  • 20.10.2021

    Hygieeniset FOODDUCK®-leviteannostelijat Opiskelijaravintoloissa

    Lue lisää

Kaikki ajankohtaiset