Avoimet työpaikat

Tule meille töihin - avoimet työpaikat Kymijoen Ravintopalvelut Oy:ssa

Haemme joukkoomme ammattitaitoisia, kehityshaluisia ja asiakaslähtöisen
ajattelutavan omaavia työntekijöitä.

Tällä hetkellä haemme osaajia seuraaviin työtehtäviin:

Haemme Keskuskeittiö Kapyysiin Kotkaan
TUOTANTOASSISTENTTIA DIEETTIIN

Tuotantoassistenttina työskentelet toimistossamme osana erityisruokavaliotuotantoa, jossa huolehdit erityisruokavaliotilausten koostamisesta ja aineistojen toimittamisesta tuotantoon.

Työssäsi korostuu huolellisuus, ongelmanratkaisukyky ja asiakkaan terveydestä
ja hyvinvoinnista vastaaminen. Työssäsi tarvitset vahvaa erityisruokavalio-osaamista, taloudellista ajattelutapaa sekä it-taitoja. Sinulla on hygieniapassi.

Odotamme sinulta alan koulutuksen lisäksi innostavaa, vastuuntuntoista ja itseohjautuvaa työskentelyotetta, sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisukykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä halua oppia uutta.

Pääset työskentelemään haasteellisen ja monipuolisten tehtävien parissa. Tarjoamme sinulle laajan tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaiden päivittäiseen elämänlaatuun. Sinulla on mahdollisuus kehittyä ja edetä työssäsi osaamistaustasi mukaan. Saat ympärillesi rennon ja välittömän työyhteisön, joka on valmis auttamaan sinua menestyäksesi tehtävässä parhaalla mahdollisella tavalla. Pääset myös hyödyntämään monipuolisia henkilöstöetuja.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Jyrki Karppinen p. 040 583 187

Kiinnostuitko?
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen jyrki.karppinen(at)makunne.fi
31.10.2019 mennessä


*****************************************************************

RAVITSEMISTYÖNTEKIJÖITÄ JA KOKKEJA
sijaisuuksiin ja keikkatöihin

Etsimme nyt osaavia ja joustavasti vaihteleviin työaikoihin suhtautuvia ravitsemistyöntekijöitä ja kokkeja keikkatöihin. Tarjolla on eri pituisia lyhyitä sijaisuuksia sekä valmistus- että palvelukeittiöissä. Työtehtäviä on mm.
astiahuollossa, ruoan esille laitossa, ruoanvalmistuksessa, varastoinnissa ja tavaroiden lähetyksessä.

Työaika sijoittuu valmistuskeittiössä arkipäiviin ja viikonloppuihin n. klo 6 - 17 välille. Palvelukeittiöissä työskennellään arkisin klo 7 - 16 välillä. Haemme erityisesti henkilöitä, jotka pystyvät lähtemään töihin joustavasti lyhyelläkin varoitusajalla.

Edellytämme hakijoilta ruokapalvelualan koulutusta tai työkokemusta keittiötyöskentelystä sekä hygieniapassia.

Kiinnostuitko?
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen terhi.vinnamo(at)makunne.fi
Lisätietoa tehtävistä antaa henkilöstöpäällikkö Terhi Vinnamo p. 040 588 6625