Ajankohtaista

22.11.2017

Haemme tuotekehittäjää

HAEMME JOUKKOOMME TUOTEKEHITTÄJÄÄ

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tuotekehittäjän työhön kuuluu vastaaminen yhtiömme valmistamien ruokien reseptiikan luomisesta ja kehittämisestä eri tuotantomenetelmävaatimusten mukaisesti yhdessä muun tuotekehitystiimin kanssa. Työhön sisältyy oleellisena osana myös tietojen päivittämistä tuotannonohjausjärjestelmään.

Tehtävä edellyttää kokemusta ammattikeittiötyöstä sekä atk-osaamista. Tuotekehittäjän koulutus on suotava, arvostamme innovatiivisuutta ja kokemusta reseptiikan kehittämisestä.

Kiinnostuitko?

Lisätietoa tehtävästä antaa:
ravitsemussuunnittelija Anu Mikkola p. 040 482 8299

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen
11.12.2017 mennessäsähköpostitse osoitteeseen:
anu.mikkola[at]makunne.fi

16.11.2017

Makunne Juhlapalvelun asiakas - Huomioi juhlapalvelun suuresta kysynnästä johtuvat poikkeukset palvelussa

Hyvät Makunne Juhlapalvelun asiakkaat,

Makunne Juhlapalvelun tilauskirjat ovat täynnä
22. joulukuuta saakka. Vastaanotamme tilauksia
ainoastaan joulutuotteista.

Tutustu joulun 2017 tuotteisiin tästä.

Makunne juhlapalvelut suljettu 23.12.2017 - 1.1.2018

Terveisin
Makunne Juhlapalvelut
p. 040 157 9798
juhla.palvelu[at]makunne.fi

 

2.11.2017

Hakalan koulu sai ensimmäisenä Kotkan kouluna Kouluruokadiplomin

Hakalan koululla syödään diplomiruokaa
-      Hakalan koulu sai Kotkan kouluista ensimmäisenä Kouluruokadiplomin

Kouluruokadiplomi® on Ammattikeittiöosaajat ry:n koululle myöntämä tunnustus ravitsemuksellisesti, kasvatuksellisesti ja ekologisesti kestävän kouluruokailun edistämisestä. Diplomi on osoitus siitä, että koulussa huolehditaan kouluruokailulle asetettujen ravitsemus-, terveys- ja tapakasvatustavoitteiden toteutumisesta.

Diplomin saadakseen Hakalan koulun oli täytettävä diplomin myöntämiseen vaadittavat kriteerit.

Diplomin kysymyssarja antaa myös vinkkejä kouluruokailun toteuttamiseen ja kannustaa kehittämään parantamista vaativia asioita.

Diplomi kertoo myös hyvästä yhteistyöstä. Hakalan koulu haki diplomia yhteistyössä kouluruoan tuottajan, Kymijoen Ravintopalvelut Oy:n kanssa. Kymijoen Ravintopalvelut Oy kannustaa ja tukee lähivuosien aikana kaikkia Kotkan kouluja Kouluruokadiplomin hakemisessa. Diplomin tavoitteena on kohottaa kouluruokailun arvostusta ja nostaa se näkyväksi osaksi koko koulun yhteistä toimintaa.

Hakalan koulun Kouluruokadiplomia juhlistettiin
Hakalan koulun juhlasalissa torstaina 2. marraskuuta klo 10

Diplomia saapui luovuttamaan Ammattikeittiöosaajat ry:n puolesta Virpi Kulomaa.

 Lisätietoja kouluruokadiplomista http://www.kouluruokadiplomi.fi

Ammattikeittiöosaajat ry kampanjoi Suomi 100 -juhlavuonna suomalaisen kouluruokailun puolesta. Suomalainen kouluruoka on ylpeyden aihe ja sosiaalinen innovaatio, jota tullaan ihastelemaan muualtakin maailmasta.

Tunnelmia Kouluruokadiplomin luovuttamistilaisuudesta:

Kymijoen Ravintopalvelut Oy Kouluruokadiplomin Ojennus Hakalan Koululla

Kymijoen Ravintopalvelut Oy Hakalan Koulun Kouluruokadiplomi

Kymijoen Ravintopalvelut Oy Kouluruokadiplomin Juhlaherkut

Liite: Lehdistötiedote 31.10.2017 Hakalan koulussa syödään diplomiruokaa

24.10.2017

Herkkuttele ennen joulua ja jouluna Makunne Juhlapalvelun tuotteilla

Makunne Juhlapalvelut auttaa sinua valmistelemaan herkullisen joulun odotuksen.

Tutustu menuehdotelmiin ja jouluisiin tuotteisiin alla olevista linkeistä

Joulu 2017

Menuehdotelmia pikkujouluihin ja jouluisiin hetkiin - Klikkaa tästä!

Menuehdotelmia jouluisiin kahvihetkiin - Klikkaa tästä!

Jouluisia tuotteita kotiin ja lahjaksi - Klikkaa tästä!

Maukasta joulun odotusta toivottaen,
Makunne Juhlapalvelut

18.9.2017

Ateria- ja kauppakassipalveluilla uusi sähköpostiosoite

Makunne Ateria- ja kauppakassipalvelut palvelee uudessa sähköpostiosoitteessa: ateriapalvelut(at)makunne.fi

Sähköpostiosoitteen muuttumisen myötä yhteystietomme ovat seuraavat:

Kymijoen Ravintopalvelut Oy
Makunne Ateria- ja kauppakassipalvelut, asiakaspalvelu
p. 040 157 9804
arkisin ma-pe klo 7.00-14.30

ateriapalvelut(at)makunne.fi

5.9.2017

Olimme mukana tekemässä Luomupuuron maailmanennätystä

Pro Luomu ry kutsui yhteistyökumppanit tekemään luomupuuron maailmanennätystä 6.9.2017.

Tavoitteena oli syödä yhdessä Suomi luomupuurokartalle 6.9.2017
nauttimalla ennätysmäärä luomupuuroa.

Luomupuuron ME syntyi 390 230 annoksella.
Kymijoen Ravintopalvelut Oy oli mukana ennätysjahdissa 1 697 annoksella.



Luomupuuro 17_New II

4.9.2017

Sadonkorjuuviikko 4. - 8.9.

Vietämme viikolla 36 Sadonkorjuuviikkoa, tarjoamme asiakkaillemme
vaihtelevasti syksyn makuja!

Sadonkorjuuviikko 2017


10.8.2017

Porkkanaraasteen laatuongelmat tuovat muutoksia ruokalistoille

Hyvä asiakkaamme,

Porkkanaraasteessa ilmenneet laatuongelmat tuovat muutoksia ruokalistoille.
Korvaamme porkkanaraasteen lantturaasteella, valkokaaliraasteella ja muilla kasviksilla niin pitkään, jotta voimme varmistua tuotteen hyvästä laadusta.

Pahoittelemme tilannetta.

17.7.2017

Kirjolohen saatavuusongelmat tuovat muutoksia ruokalistoille

Hyvä asiakkaamme,

Meillä on ollut kesän aikana ongelmia kirjolohen/lohen saatavuudessa. Kirjolohen saatavuusongelmat ovat markkinatilanteesta johtuvia.

Vaikeudet kirjolohen saatavuudessa jatkuvat ainakin kesän yli, jonka vuoksi joudumme korvaamaan kirjolohi- ja lohituotteet muilla kalatuotteilla.

Pahoittelemme tilannetta.

24.5.2017

Verkko- ja paperilaskuosoitteet ovat muuttuneet

Uudet osoitteet ja laskutusohjeet 24.5.2017 alkaen:

Kymijoen Ravintopalvelut Oy
003716351083
PL 299
02066 DOCUSCAN

Verkkolaskutusoperaattori: CGI
Välittäjätunnus: 003703575029
OVT-tunnus: 003716351083

Makumaakarit Oy
003719364613
PL 299
02066 DOCUSCAN

Verkkolaskutusoperaattori: CGI
Välittäjätunnus: 003703575029
OVT-tunnus: 003719364613


Laskutusohjeet

Lasku tulee osoittaa Kymijoen Ravintopalvelut Oy:lle tai Makumaakarit Oy:lle. Laskulla tulee olla tilaajan ilmoittama sähköpostiosoite ja/tai kustannuspaikka sekä tilaajan nimi, jonka perusteella lasku ohjataan oikeaan yksikköön käsiteltäväksi. Ostolaskun tarkastajan sähköpostiosoitteen tulee olla kentässä/elementissä: INVOICE/RECEIVER/CUSTOMER_INFORMATION/CONTACT_INFORMATION/E-MAIL_ADDRESS.

Pyydämme lisäksi huomioimaan, että voimassa oleva laskutusosoite tulee näkyä aina myös laskun kuvalla sekä verkko- että paperilaskuja lähettäessä. Mikäli laskun kuvalta ei löydy virallista laskutusosoitetta, ei laskua ole mahdollista käsitellä skannauskeskuksessa. Puutteellisin tiedoin olevat laskut tullaan jatkossa palauttamaan lähettäjälle.

Toivomme, että lähetätte laskunne ensisijaisesti verkkolaskuina. Mikäli teillä ei ole mahdollisuutta lähettää verkkolaskua laskutusjärjestelmästänne, voitte käyttää maksutonta toimittajaportaalia. Jos käytössänne on ollut laskuportaali, tulee se muuttumaan operaattorin vaihdon yhteydessä toimittajaportaaliin.  Uusi toimittajaportaali löytyy osoitteesta https://www.laskuhotelli.fi/portaali. Rekisteröityäksenne toimittajaportaaliin, ottakaa yhteyttä Taitoan asiakaspalveluun. Toimittajaportaalin käyttöohje ja kirjautumislinkki löytyvät myös osoitteesta  http://www.taitoa.fi/ohjeet-laskuttajalle.

Paperilaskuille tarkoitettuun laskutusosoitteeseen vastaanotetaan vain laskuja. Mahdollista muuta postia, kuten irrallisia liitteitä, ei välitetä eteenpäin.

Kymijoen Ravintopalvelut Oy:n ja Makumaakarit Oy:n ostoreskontraa hoitaa Kunnan Taitoa Oy. Lisätietoja laskujen käsittelystä antaa Taitoan valtakunnallinen asiakaspalvelu, jonka yhteystiedot ovat:

24.3.2017

Vuosikatsaus 2016 on ilmestynyt - Tutustu

Klikkaa alla olevaa kuvaketta ja tutustu
Kymijoen Ravintopalvelut -konsernin vuosikatsaukseen 2016.

Vuosikatsaus sisältää tietoa kuluneesta vuodesta 2016 toiminnallisesta ja taloudellisesta näkökulmasta.

Vuosikatsaus 2016 Kansi

24.1.2017

Uudet kouluruokailusuositukset on julkaistu. Tutustu!

Valtion Ravitsemusneuvottelukunta julkaisi tänään uudet kouluruokailusuositukset.

Tutustu suosituksiin alla olevasta linkistä!
Syödään ja opitaan yhdessä - Kouluruokailusuositus
(suositus luettavissa Julkari - STM:n hallinnonalan avoin julkaisuarkisto)

31.12.2016

Teemaviikot ja juhlapäivät 2017

Hyvät asiakkaat,

Oheisesta liitteestä näet eri asiakasryhmille
suunnitellut teemaviikot ja juhlapäivät vuodelle 2017.

Liite: Teemaviikot ja juhlapäivät 2017

21.12.2016

Kymijoen Ravintopalvelut laajentaa Keskuskeittiötään

Liite: Lehdistötiedote 21.12.2016 Kymijoen Ravintopalvelut laajentaa Keskuskeittiötään

11.10.2016

Keittiötyön ABC videosarja on ilmestynyt - Tutustu!

Ammattikeittiön ABC on videosarja, jonka tavoitteena on tukea opiskelijoiden, työssäoppijoiden ja uusien työntekijöiden perehdyttämistä ammattikeittiöalalle.

Meillä oli ilo ja kunnia olla mukana toteuttamassa hanketta, jossa viisi lyhyttä teemavideota antavat katsauksen alan keskeisiin toimintoihin sekä osaamisvaatimuksiin nopeasti ja helposti omaksuttavalla tavalla.

Videoidut teemat ovat ruoanvalmistusmenetelmät, ergonomia ja työturvallisuus, hygienia ja omavalvonta, kestävä kehitys sekä asiakaspalvelu.

Tutustu videoihin ja ammattikeittiöiden toimintaan täältä
http://www.amko.fi/hankkeet/perehdytys/

 

19.9.2016

Olemme ympäristöosaava ammattikeittiö

Ympäristövastuullisuus on osa ammattitaitoa ruokapalvelualalla. Olemme kaikki kehittäneet ammattitaitoamme suorittamalla ruokapalvelualan ympäristöpassit, joten voimme ilolla kertoa olevamme ympäristöosaava ammattikeittiö. Tunnemme työmme ympäristövaikutukset ja osaamme toimia vastuullisesti.

Ruokapalvelualan ympäristöpassista löydät lisätietoa täältä
http://www.ymparistoosaava.fi/ruokapalveluala/

11.8.2016

Kymijoen Ravintopalvelut -konserni ja Kotkan-Haminan seudun koulutuskuntayhtymä yhteistyöhön

Liite: Lehdistötiedote 11 8 2016

4.4.2016

Vuosikatsaus 2015 - Tutustu

Klikkaa alla olevaa kuvaketta ja tutustu
Kymijoen Ravintopalvelut -konsernin vuosikatsaukseen 2015

Vuosikatsaus 2015 Linkki

17.3.2016

Kotkassa on Suomen parasta kouluruokaa!

KYMIJOEN RAVINTOPALVELUT OY VOITTI
VALTAKUNNALLISEN KOULURUOKAKILPAILUN 2016
 
kymijoen Ravintopalvelut Oy:n keittiöalan ammattilaisista koostuva kolmen hengen tiimi ylsi voittoon valtakunnallisessa  kouluruokakilpailussa 2016 viiden finalistin tiukassa kisassa Helsingissä  järjestetyillä Gastro-messuilla keskiviikkona 16.3.2016.

Kymijoen Ravintopalveluiden Ruonalan koulun tiimi kohtasi finaalissa ammattilaisia Helsingistä, Tampereelta, Oulusta ja Vääksystä. Tuomaristossa aterioita arvioivat muun
muassa ala- ja yläkouluikäiset lapset opettajineen, alan ammattilaiset ja päättäjät.

Kymijoen Ravintopalvelut Oy toi odotetun voiton kotiin seuraavalla menulla:
viikarin lempeä savulohikeitto, värikäs kasvispaistos, lihapullakastike kiharapastan kera,
vihreä mandariinisalaatti, sämpyläsolmut sekä mehevä mustikkakukko vaniljakastikkeella.

Kilpailussa haluttiin näyttää, miten pienillä rahamäärillä pystytään loihtimaan terveellisiä ja
maistuvia aterioita. Kilpailun tarkoituksena oli nostaa kouluruuan ammattilaisten kunnioitusta sekä suomalaisissa kodeissa että suomalaisessa yhteiskunnassa.

Yksi kilpailun tavoitteista oli löytää uusia reseptejä ja iloa kouluruuan suunnitteluun. Finalistien keittojen ohjeet sekä kasvis-, liha- ja kalaruokien reseptit annetaankin
käyttöön kaikille Suomen kouluille. Ken tietää, vaikka Kymijoen Ravintopalveluiden kehittelemää kouluruokaa nautiskeltaisiin vielä maanlaajuisesti.

 Lisätietoja kilpailusta www.parempaakouluruokaa.fi
   
  Kouluruokakilpailufinalistit
 Kuva: Kouluruokakilpailu 

9.12.2015

Tutustu uuteen yritysesitteeseemme!

Klikkaa alla olevaa kuvaketta ja tutustu!
 
Yritysesite